Sanel Papić osvoijo titulu šampiona balkana

Arhiva Vijesti 2010, Sport
novisampion.jpgProšlogodišnji debitant u profi boksu, predhodno olimpijski prvak BiH, sjeniki bokser Sanel Papić, vlasnik je šampionske od prošle subote. Dotadašnjeg dvogodišnjeg vlasnika šampionskog pojasa Balkana, prvaka Češke Atilu Mathea, u boks meču u Tutinu, Papić je savladao nokautom u drugoj rundi. Na, tim povodom organizovanoj konferenciji za novinare, u teretani “Koloseum“ u Sjenici, Papić je izjavio da je zadovoljan organizacijom meča u Tutinu gde, kako kaže, ima najveću podršku publike, ali i da je meč bio teži nego što je očekivao.
“Borba je bila jako teška, mnogo teža nego što sam zamišljao. Radilo se o veoma iskusnom, do tada neporaženom protivniku, i da sam se za nijansu slabije spremio, mislim da bih imao grdnih problema.“ Papić se zahvalio svima koji su mu dali podršku na putu do uspeha i izrazio uverenje da će pojas prvog šamiona Balkana sa ovih prostora, što duže ostati u Sjenici. Aktuelni šampion Balkana, Sanel Papić iz , boksom se bavi od svoje osamnaeste godine.

Čitaj još:  Skijaški klub Pahulja

Od 116 meeva u olimpijskom boksu, sedamdeset je dobio nokautom, a u karijeri profesionalnog boksera, od osam mečeva i isto toliko pobeda, beleži pet nokauta. Šampionska titula Balkana, Papiću nije krajnji cilj. On sada pretenduje na neku od svetskih titula, na čemu će raditi već od naredne godine.
Ovu vijest možete komentarisati na forumu:

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .