Za nastavak saradnje u narednom periodu

Arhiva vijesti 2009

Active Image

Sa ciljem upoznavanja sa aktuelnom društveno-političkom situacijom, predstavnici političkog odeljenja Ambasade Sjedinjenih američkih drava u Beogradu, ovih dana su posetili Sjenicu. Na zajedničkom sastanku sa predsednikom opštine Murizom Turkovićem i predsednikom Skupštine Harunom Hajradinovićem, gosti su se upoznali sa planovima novoformirane vlasti u Sjenici, kako bi definisali buduće partnerske odnose.

''Naš cilj je bio da se na početku ove godine sastanemo sa predstavnicima lokalne vlasti, da vidimo kakva je njihova vizija o putu Sjenice u narednom periodu, i što je još vanije, da vidimo kakve mi moemo da imamo partnerske odnose sa Sjenicom i dravom Srbijom uopšte'', rekao je nakon sastanka u izjavi za medije, zamenik šefa političkog odeljenja Američke ambasade u Beogradu, Bredford Bel.
Predsednik Skupštine opštine Sjenica, Haruna Hajradinović je izrazio uverenje da će saradnja sa Američkom ambasadom, za sjeničku opštinu biti značajna, naročito u ekonomskom smislu. On je takođe istakao da će novoformirana vlast u Sjenici nastojati da u pravom smislu postane servis građana, te da će uspostavljati i odravati saradnju sa svima onima, koji mogu doprineti unapređenju kvaliteta ivota u ovoj opštini.
 
Ovu vijest moete komentarisati na forumu
 
Facebook komentari

Leave a Reply