sjenica setaliste 16 maj 2016

Brutalno pretučen dečak u Sjenici!

Hronika, Sjenica vesti

Jedanaestogodišnji dečak je prebačen u novopazarsku bolnicu gde mu je ukazana lekarska pomoć.
Pretuceni decak O.M. - Sjenica
Jedan od rudara zaposlen u rudniku “Štavalj”, R.Š. (37) iz Sjenice priveden je kod tužioca zbog sumnje da je pretukao jedanaestogodišnjeg dečaka O.M. i tom prilikom mu naneo više povreda po licu i telu.

Kako dnevni list saznaje, R.Š. je saslušan u nadležnom tužilaštvu, a tužilac još nije odlučio da li će mu odrediti pritvor.

Prema rečima našeg izvora, R.Š. i O.M. su komšije. Dečak se igrao na ulici i onda mu je lopta slučajno pala na parkirani kamion čiji je vlasnik R.Š.

– Dečak je rekao da je pokušao da uzme loptu sa kamiona i da je došao komšija i počeo da viče na njega. Tada mu je zadao nekoliko udaraca jer mu je dečak, navodno, loptom slomio far od kamiona – kaže izvor.

Čitaj još:  Ništa od međugradske deponije?

Jedanaestogodišnji dečak je prebačen u novopazarsku bolnicu gde mu je ukazana lekarska pomoć.

R. Š. (37) iz Sjenice koji je saslušan kod tužioca zbog sumnje da je izudarao jedanaestogodišnjeg O.M. negirao je da tukao dečaka. Nakon saslušanja u tužilaštvu R.Š. je pušten ali će još jednom biti saslušan u prisustvu oca dečaka.




Ovaj slučaj uzburkao je Sjeničku javnost jer su privedeni i dečak različite nacionalnosti. Na socijalnim mrežama osumnjičeni je nazivan četnikom, što je podiglo tenzije u ovoj opštini.

Tužilac Nurija Rožajac rekao je da je protiv R.Š. podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje i da događaj nije nacionalno motivisan.

Čitaj još:  Bakire, želimo ti sutra uspešnu operaciju! (Video)

– Nacionalna pripadnost osumnjičenog i dečaka nema nikakve veze sa događajem. R.Š. je sve negirao i biće saslušan još jednom – rekao je Rožajac.

izvor: EPK

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Brutalno pretučen dečak u Sjenici!

Leave a Reply