Tv Sjenica

Sjenica.com politički neutralan sajt

Izbori, Sjenica vesti

Tv SjenicaSvjedoci smo da se ovih dana političari međusobno optužuju, vladajuća opcija hvali se realizovanim projektima, opozicija kudi vlast da je nemarna i neodgovorna. Jedni govore da su radili i bili vrijedni, drugi to negiraju, neki treći samo posmatraju i čekaju ponudu za ulazak u koaliciju… To se i očekivalo, drugačije nije nikada bilo, najvjerovatnije i neće biti.

Ono što je redakcija sajta www.Sjenica.com željela da podijeli sa svojim posjetiocima je podsjećanje da
naš sajt nije mjesto rezervisano za promociju samo jedne političke partije. Ono što možemo obećati građanima je to da ćemo se potruditi da propratimo skupove svih političkih opcija, sve njihove press konferencije, da u tom poslu nećemo preferirati niti jednu političku opciju. (Ovako bi trebali svi postupati, nažalost nije tako).




Poziv političkim partijama, političarima

Ovim putem pozivamo sve političare, ogranke političkih partija u Sjenici i njihove predstavnike da nas obavijeste o terminima, lokacijama i događajima koje će organizovati njihove partije. Prije svega, ovdje mislimo na skupove gdje će čelnici govoriti o svojim partijama, planovima aktivnosti i objašnjavati zašto od građana traže da zaokruže njihovu listu, povjere im svoj glas.

Čitaj još:  Besplatan sunet i predavanje na temu kancera u Sjenici

Možete nam pisati na email sjenicacom@gmail.com

 

Redakcija Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Sjenica.com politički neutralan sajt

Leave a Reply