Nusret Nuhovic uhapsen

Političar zbog tuče uhapšen u Sjenici

Hronika, Razno, Sjenica vesti, Vijesti 2015

POLITIČAR UHAPŠEN U SJENICI, započeo masovnu tuču u prodavnici!U masovnoj tuči koja se sinoć dogodila u jednoj prodavnici u Sjenici povređeno je više lica a policija je uhapsila lokalnog političara Nusreta Nuhovića koji je predsednik Nove Stranke demokratske akcije Sandžaka.

Nusret Nuhovic uhapsen

Kako Informer saznaje, u tuči su učestvovale porodice Nuhović i Metović koje su godinama u sukobu a koje su, prema našim saznanjima, u rodbinskim vezama.

– Nusret je sa sinom i rođacima kolima prolazio pored prodavnice čiji je vlasnik bivši predsednik opštine i aktuelni predsednik SDP Muriz Turković i primetio je Metoviće koji su tu pazarili. Odmah su utrčali unutra, razmenili nekoliko pogrdnih reči i započeli tuču. Prodavnica je demolirana a Nusret i još jedan muškarac su zadobili povrede glave – rekao nam je izvor.

Čitaj još:  Štrajk zaposlenih u opštini Sjenica (VIDEO)

Povređenima je ukazana lekarska pomoć, a nakon toga predsedniku Nove SDA određeno je policijsko zadržavanje.

– Dve porodice se dugo sukobe zbog zemljišta a policija je više puta intervenisala, od njih oduzela nekoliko pištolja i podnosila krivične prijave. Nikada nijedan sudski postupak protiv njih nije ni započet – rekao nam je sagovornik.

Prema našim saznanjima, vlasnik prodavnice pokušao je da razdvoji sukobljene rođake i molio ih da se ne tuku u njegovoj radnji.

– Tukli su se u prodavnici, u kancelariji a čak su i do kotlare stigli gde su uzeli cepanice koje su koristili u tuči – kazao nam je izvor.
Zbog ove masovne tuče u Sjenici je jutros održana sednica Saveta za bezbednost.

Čitaj još:  Četiri izborne liste formirale skupštinsku većinu / Sjenica

 

informer, alo

Pogledajte još:

Facebook komentari

Leave a Reply