Intervju - Predsednik opštine Sjenica - Hazbo Mujović - Sjenica Jun 2015

EKSKLUZIVNO: Intervju sa predsednikom opštine Hazbom Mujovićem (Video)

Intervju, Opstina Sjenica, Sjenica vesti, Video

Proteklog vikenda, tačnije u petak 19.06.2015. imali smo tu privilegiju da budemo gosti našeg predsednika opštine, Hazba Mujovića, na njegovom radnom mestu. Želeli smo da postavimo predsedniku sva ona pitanja koja muče naše građane i sa zadovoljstvom je pristao na razgovor sa nama.

Intervju - Predsednik opštine Sjenica - Hazbo Mujović - Sjenica Jun 2015

Ono što razlikuje ovaj intervju od svih ostalih je prvenstveno ambijent, jer smo želeli drugačiju formu samog razgovora, te smo razgovarali u Omladinskom parku. Druga, veoma bitna stavka – sama sadržina intervjua. Moramo da naglasimo, predsednik Mujović je odgovarao na sva naša pitanja potpuno otvoreno i bez ikakve cenzure. Pitanja su se nizala jedno za drugim tokom samog razgovora, a što je veoma važno naglasiti, niko nije imao uticaj na ono što smo želeli da pitamo predsednika. Nemojte nam zameriti ako u nekim delovima nismo bili strogo formalni, razlog je samo spontanost i prilika koja nam je ukazana, a nije bilo dovoljno vremena da bismo pripremili sva pitanja.

Čitaj još:  Tradicionalni uspon Zmajevaca na Revušu

Predsednik je odgovarao i na pitanja u vezi sa saobraćajnom infrastrukturom, koje ulice su u planu da se renoviraju, ali se osvrnuo i na zakonske propise koliko treba da iznosi širina pešačkog dela na trotoarima. Ovo pitanje je postavljeno iz razloga jer počinje letnja sezona kada će sve više građana provoditi vreme na ulicama, ali će istovremeno i ugostiteljski objekti dati sve od sebe da prošire svoje bašte i terase.

Ukoliko se neko našao prozvanim u pomenutom intervjuu, rado ćemo dati priliku i drugoj strani da se oglasi i iznese svoj stav. Građani Sjenice u svakom slučaju zaslužuju samo istinu, a mi smo tu da saslušamo i zabeležimo sve.

Čitaj još:  Adaptacija Doma zdravlja u Sjenici (Video)

Da ne bismo puno otkrivali, pogledajte nesvakidašnji, ali prilično zanimljiv intervju. Pišite nam, komentarišite i slobodno iznesite vaše utiske.

Uživajte u snimku kao što smo mi uživali u razgovoru sa prvim čovekom Sjenice.


Redakcija Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “EKSKLUZIVNO: Intervju sa predsednikom opštine Hazbom Mujovićem (Video)

Leave a Reply