dzevad hadzifejzovic

Balkan kup: Dževad Hadžifejzović uzeo dva srebra!

Sjenica vesti

dzevad hadzifejzovicReprezentativac Srbije u nordijskom trčanju Dževad Hadžifejzović rekao je da je zadovoljan svojim rezultatima na FIS Balkan kupu na Zlatiboru, gde je osvojio dve srebrne medalje.

“To je dobar podstrek da se borim za što bolji rezultat na Svetskom prvenstvu u Švedskoj”, rekao je Hadžifejzović.

Ovaj takmičar iz Sjenice je do drugog mesta u trci na 10 kilometara došao vremenom od 25 minuta, 57 sekundi i sedam desetinki, što je za pola sekunde bilo sporije od pobednika Mladena Plakalovića iz B i H. Treći je bio Rejhan Šmrković sa 26:33,3 minuta.

Čitaj još:  Junački odrađeno. Evo kako se pomaže u nevolji! (Video)

Hadžifejzović je dvostruko kraću deonicu prešao za 12:08,4 minuta, a bolji od njega bio ponovo je bio Plakalović sa 11:43,9. Makedonac Darko Damjanovski okitio se bronzanim odličjem rezultatom od 12:31,8 minuta.

Svetsko prvenstvo u nordijskom skijanju održaće se od 18. februara do 1. marta u švedskom Falunu, a u reprezentaciji Srbije biće šestoro takmičara iz Sjenice.

Pored Hadžifejzovića i Šmrkovića, u državnom timu nastupiće Mirsad Pejčinović, Džejlana Hašimović, Inesa Zekić i Maida Drndić, kao i Aleksandar Jelić (SK Zlatibor) i Anja Ilić (SK Zvezda).

 

D. Selmanović / M. Minić

 

Pogledajte još:

Čitaj još:  Telekom Srbije ove godine uložio 50 miliona dinara u Sjenicu

Facebook komentari

Leave a Reply