Sjenica 9.11.2014.

Prekomponovanje vlasti u Sjenici još uvek je glavna čaršijska priča u sandžačkim opštinama

Opstina Sjenica, Sjenica vesti, Vijesti 2014
Sjenica
Sjenica

Prekomponovanje vlasti u Sjenici još uvek je glavna čaršijska priča u sandžačkim opštinama, kojom su, reklo bi se na prvi pogled presudile rodbinske veze i upošljavanje članova porodice.

Direktorskim mestima naplatili podršku vlasti

Naime, odbornici Rijalda Gurdaš i Remzo Turković, čija je podrška od izuzetnog značaja za opstanak SDA Sandžaka na vlasti u opštini, za uzvrat su na mesta direktora zaposlili najuže članove porodice.

Rijalda je na mesto VD direktora JKP “Vrelo” zaposlila muža Adnana Gurdaša, dok je za novog direktora Ustanove za kulturu imenovan Remzov sin Tamer Turković.

Čitaj još:  Nabavka matičnih grla u Sjenici 2014. godine

Kad smo već kod rodbinskih veza, odbornik Turković je blizak rođak smenjenom zameniku predsednika opštine Sjenica Murizu Turkoviću.

Podsećamo da je u sredu na sednici Skupštine opštine Sjenica formirana nova vladajuća većina koju čini 12 odbornika Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, četiri odbornika Socijalističke partije Srbije (SPS), dva Ujedinjenih regiona Srbije i po jedan odbornik iz Liberalno demokratske partije (LDP) i Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZS).

A.Bajrović

Facebook komentari

Leave a Reply