Bakir Isovic

Bakire, želimo ti sutra uspešnu operaciju! (Video)

Čestitke, Razno, Sjenica vesti, Slike

Bakir Isovic

Naš mali sugrađanin Bakir Isović, koji od rođenja ne može da hoda, ujutru u 8 sati ima zakazanu drugu operaciju u ruskom gradu Tuli. U velikoj humanitarnoj akciji u cijelom Sandžaku, humanitarni ljudi su uspeli da za kratko vrijeme sakupe potrebna sredstva za dve operacije koje su neophodne da bi on konačno samostalno prohodao.

Prva operacija je protekla u najboljem redu, Bakir je načinio i prve korake, ali je neophodna i druga operacija, u kojoj će biti izvršeno ispravljanje kolena, spuštanje peta i operacija očnih nerava. Operaciju izvodi dr Šiškov. Današnji rezultati su odlični i odmah ujutru Bakir će biti operisan.

Čitaj još:  Deveti poljoprivredni sajam u Sjenici

Mali Bakir je juče ispraćen sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” u društvu oca Ernesa i majke Muamere. Roditelji se nadaju najboljem, kao i ostali građani Sandžaka i izražavaju zahvalnost svima koji su pomogli da Bakir stane konačno na svoje noge i odrasta kao i sva ostala deca. Naš sajt želi uspešnu operaciju i potpuni oporavak Bakiru.

O toku operacije i postoperativnom oporavku bićete blagovremeno obavešteni, zahvaljujući ocu Ernesu. Ovom prilikom se zahvaljujemo porodici Isović na ukazanom poverenju.

BAKIRE, HAIRLI I SREĆNO!

Bakir sa ocem

Bakir sa roditeljima

 

Autor: Nedžad Halilović

Facebook komentari

Leave a Reply