Hukić - Largeti

Muamer Hukić napustio stručni štab “Sauerland event”

Sport

Svetski šampion u teškoj kategoriji WBO verzije Marko Huk želi da načini još jedan stepenik više u svojoj karijeri. Nemac poreklom iz Sjenice spreman je da uđe u ring i ukrsti pesnice sa najdominantnijim bokserom današnjice Vladimirom Kličkom, vlasnikom titula u verzijama IBF, IBO, WBA i WBO u superteškoj kategoriji.

Muamer Hukić alias Marco Huck
Muamer Hukić alias Marco Huck

Koliko mu je stalo da do ovog meča dođe pokazuje i to što je otpustio svoj promotivni tim, jer je svestan da oni nisu mogli da mu ugovore meč sa mlađim od čuvene ukrajinske braće. Zato je on osnova promotivnu kompaniju i krenuo je u realizaciju plana.

– Odlučio sam da pruzmem stvari u svoje ruke. Želim da budem nezavisan, kao pravi šampion. Slobodan sam i želim da se sastanem sa Kličkom. Publika voli velike borbe, a ja želim da se borim sa najboljima – rekao je Huk.

Čitaj još:  Predstavljamo vam Ansambl Jelek iz Sjenice

Citiramo sa fejsbuka:

Dragi Fanovi, kao što ste vec vjerovatno čuli u medijima, ne cu produziti Ugovor sa Sauerlandom. Ja bih želio da se još jednom zahvalim porodici Sauerland za uspješni 10godina.
Ali ja sam stigo do tačke u mojoj karijeri u kojoj želim uzeti uzde u svoje ruke, kao što je već uradio, Floyd Mayweather, Klitschkos ili Felix Sturm. Nadam se da će te i dalje nastaviti da mi podrsku, kao što ste već učinili svih ovih godina!

Čitaj još:  Asmir Kolašinac sutra nastupa u Cirihu

Iako sada idemo svojim putem, želim porodici Sauerland sve najbolje za budućnost.

Vaš Sampion

HSP Huck Sports Promotion

Mumaer fanovima

Facebook komentari

One thought on “Muamer Hukić napustio stručni štab “Sauerland event”

Leave a Reply