Ljajić nastavio obilazak Pešteri

Vijesti 2014

Prilikom posete sela Raždaginja Poptpredsednik Vlade Republike Srbije I predsednik SDP-a Ljajić je, dočekan od strane velikog broja ljudi, kazao da je na meštanima Pešteri koga će izabrati na ovim izborima i dodao da se mahinacijama kojima su se pojedini bavili već bave službe ministarstva poljoprivrede ali i pravosudni organi.

Ljajić je prisutne meštane pozvao da izađu na birališta i izaberu put kojim će da se kreću a to je put u bolju i sigurniju budućnost sa koalicijom pod brojem 1.

U selu Raždaginja potpredsednik Vlade Srbije I predsednika SDP-a Rasima Ljajića je dočekao veliki broj meštana koji su od njega tražili da im pomogne da reše svoje infrastrukturne probleme. Jedan od meštana rekao je Ljajiću da se u ovom selu od kada Muriz Turković nije predsednik opštine nije ništa uradilo, on je takođe zamolio predsednika SDP da izvrši svoj uticaj kako bi se sredstva tipa motokultivatori, plastenici I muzilice dele ljudima kojima trebaju a ne onima koji su stranački “zaslužili”.

Pristunima se obratio i bivši predsednik opštine Sjenica iz redova SDA a sada presdednik Nove SDA Nusret Nuhović on je okupljene pozvao da podrže listu Vučić Ljajić sa 80 odsto glasova čime bi se kako kaže rešili problemi i suzbila korupcija kao i razne mahinacije sa poljoprivrednim mašinama koje se dele.

Poptpredsednik Vlade Republike Srbije I predsednik SDP-a Ljajić je ovom prilikom kazao da je na meštanima Pešteri koga će izabrati na ovim izborima i dodao da se mahinacijama kojima su se pojedini bavili već bave službe ministarstva poljoprivrede ali i pravosudni organi.

“Mi smo pre neki dan bili na donjoj Pešteri u tutinskoj opštini, ljudi se žale na iste probleme, ali se žale i na probleme sa neomatičenom stokom. Odmah smo sutra dan poslali zamenicu ministra poljoprivrede da iznađemo način kako bi meštani Peštera omatičili svoja grla i tako iskoristili subvencije, taj proces traje ali on donosi značajna finansijska sredstva’’ kazao je Ljajić.

Potpredsednik Vlade I Predsednik SDP-a je meštane Raždaginje upoznao i sa kreditima za poljoprivrednike za koje je garant država Srbija a koji su sa veoma malom kamatnom stopom i grejs periodom a koja su proistekla iz Arapskog kredita.

Na kraju Ljajić je prisutne meštane pozvao da izađu na birališta i izaberu put kojim će da se kreću a to je put u bolju i sigurniju budućnost sa koalicijom pod brojem 1.

Facebook komentari
Čitaj još:  Građanske inicijative: Pomoć mladima da javne prostore osvoje za svoje aktivnosti

Leave a Reply