Napredna škola liderstva

Vijesti 2013

Mladi predstavnici različitih političkih opredeljenosti iz četiri grada jugozapadne Srbije, protekle nedelje su prošli kroz prvi deo seminara odnosno napredne omladinske škole inter-kulturnog liderstva Kulturnog centra Damad.

Učesnici te škole su imali priliku da sa predstavnicima drugih političkih struja razmenjuju iskustva i mišljenja ali i da se udruže u rešavanju mogućih problema na teritoriji Sandžaka.

Mladi predstavnici političkih partija iz Novog Pazara, Sjenice, Prijepolja i Priboja su na naprednoj omladinskoj školi inter-kulturalnog liderstva pokazali svoju otvorenost za saradnju sa drugim političkim strujama ali i kako sami kažu, razbili predrasude koje su imali prema političkim neistomišljenicima.

Projekat ima širok pristup podsticanju i promovisanju kulturne raznolikosti ovog kraja i uključuje rad sa institucijama i političkim strankama, odnosno njihovim mladim predstavnicima.

Projekat ”Kulturna različitost je prednost” podržale su ambasada Norveške, ambasada Holandije i Fondacija za otvoreno društvo.

P.I.

VIŠE KOMETARA O OVOME MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM FORUMU KLIKOM OVDE

Facebook komentari
Čitaj još:  Predstavnici ministarstva prosvete u Sjenici

Leave a Reply