Opština Sjenica kupila novi Autobus – FOTO

Vijesti 2012

Prava je retkost da jedna tako mala, po broju stanovnika, Opština kao što je Sjenica, iznedri toliko veliki broj sportista.
Sportski duh kod Sjeničana oduvek je bio prisutan i postojan.

Decenijama sjenički sportisti su dokazivali svoja viteštva, znanje i umeće kako na regionalnim tako i na evropskim i svetskim borilištima.
Sportska imena Sjeničana zabelezena su u mnogim sportskim analima. Treba li napomenuti da je jedna tavka “čarsija” dala veliki broj reprezetativaca, evropskih šamipiona, učesnika Olimpijskih Igara.
I ako u drugom planu, ipak ništa manje značajni su i sportski klubovi našeg grada, koji pokazuju zavidne rezultate u svojim rangovima. Za sve sjeničke sportiste odlazak na gostovanja i takmičenja bio je noćna mora.
Opština, 30 godina, nije zamenila postojeći prevoz koji je imala za svoje sportiste, kulturna i druga udruženja.

Čitaj još:  Snimak koji će vas rasplakati, Sjenica 1997. godina VIDEO

Konačno, i tim mukama došao je kraj.
Vodeća gradska struktura uspela je, u ovim teškim vremenima, da obezbedi sredstva za jedno vozilo, mini-Bus, koji će staviti na raspolaganje svojim sportskim i kulturnim udruženjima iz našeg grada. Autobus je upravo stigao u naš grad, a vi imate priliku da vidite fotografije.

Našim sportistima i sportskim radnicima, čestitamo na ovome, zaslužili su i želimo im sreću u budućim takmičenjima a rukovodsvu Opštine Sjenica srdačno se zahvaljujemo na ovako velikom zalaganju za naš grad i naše sugrađane.

Čitaj još:  Svakodnevno slanje pomoći najugroženijima od poplava

Facebook komentari

Leave a Reply