mirza-soljanin-selfi

Ženi nam se Mirza Šoljanin?

Muzika, Sjenica vesti, Vijesti 2012

Buduća gospođa Šoljanin ne želi da na njihovom vjenčanju i svadbi budu fotoreporteri i novinari

Očito da se Mirza Šoljanin, pobjednik treće sezone Hayatovog showa „Zvijezda možeš biti Ti”, zasitio momačkog života pa je odlučio stati pred matičara.

On je već dugo u vezi sa Merimom, sestrom našeg proslavljenog reprezentativca Edina Džeke i prije nekoliko dana i konačno su odlučili da se jedno drugom zareknu na vječnu ljubav.

Iako Mirza o tom činu još uvijek ne želi da priča za medije, prema dobro obaviještenom izvoru našeg magazina, njih dvoje bi sredinom jula odnosno prije mjeseca posta, trebali „uploviti u bračnu luku”.

Prema informacijama do kojih smo došli, svadba bi trebala biti organizovana u Sjenici, ali bi se prije odlaska u rodno mjesto mladog pjevača, fešta za zvanice upriličila i u Sarajevu.




Merima i Mirza

Čitaj još:  Uskoro besplatan internet u Sjenici

Do zaključivanja ovog posta pokušali smo dobiti Mirzin komentar, no bez uspjeha. U njegovoj izdavačkoj kući odnosno u Hayat Production nisu nam ni potvrdili niti demantirali tu informaciju.

– Prvi ljudi produkcije već danima savjetuju Šoljanina da se sa zvaničnom informacijom o vjenčanju oglasi u medijima kako se puno ne bi špekuliralo. No, on poštujući želju svoje buduće supruge koja se trudi da sve prođe bez ikakve medijske pompe, još ne želi o tome otvoreno govoriti – kazao je izvor.

Merima i Edin

Također smo čuli kako Mirzina djevojka buduća gospođa Šoljanin, ne želi da na njihovom vjenčanju i svadbi budu fotoreporteri i novinari. S obzirom na to da će na svadbi pored njenog brata Edina Džeke biti i svi drugi poznati nogometaši ali i druge javne ličnosti, ne žele stvarati neugodnu atmosferu sijevanjem bliceva fotoaparata kako bi se gosti što ljepše zabavili?!

Facebook komentari

Leave a Reply