Denis Bogucanin - www.Sjenica.com

Denis Bogućanin – nova sjenička nada

Arhiva vijesti 2008, Sport

Denis Bogućanin, rođen je 22.11.1993 god. u Sjenici,a trenutno živi u Novom Bečeju. Učenik je prve godine srednje ekonomske škole. Živi u porodici sa svojim roditeljima Erminom i Rizafetom i mladjim bratom Emirom. Karate trenira u KK “Jedinstvo” Novi Bečej, od početka 2002 god. i nosioc je braon pojasa, kod trenera Rigo Mihalja koji je nosioc crnog pojasa peti dan.

Denis je učestvovao na mnogim takmičenjima koja su se održavala u Srbiji i Vojvodini kao i dva puta u Sloveniji, gde je postigao veoma zapažene rezultate. Ukupno je osvojio 107 medalja od kojih: 68 zlatnih, 27 srebrenih i 12 bronzanih, koje je osvojio u katama pojedinačno, katama ekipno, dogovorenim sparingom i u borbama, od kojih su mu najznačajnije:





I mesto kvalifikacioni turnir za prvenstvo SCG u Velikoj Plani, II mesto finale SCG u Kladovo, I mesto prvenstvo države dogovoreni sparing u Kikindi, I mesto kate ekipno prvenstvo države u Kikindi, I mesto prvenstvo države kate pojedinačno u Kikindi, I mesto liga šampiona u Svilajnac, I mesto prvenstvo država u Novom Sadu, III mesto kvalifikacioni turnir SCG u Velikoj Plani, II mesto međunarodni turnir u Ljubljani (Slovenija) kate pojedinačno i kate ekipno, I mesto otvoreno prvenstvo države u Novom Sadu, I mesto prvenstvo države u Grockoj (Beograd), I mesto prvenstvo države ekipno u Grockoj (Beograd), I mesto kup Vojvodine u Novom Sadu, I mesto prvenstvo Vojvodine u Novom Sadu, III mesto otvoreno prvenstvo Srbije u Novom Sadu, III mesto prvenstvo Srbije borbe u Kikindi, II mesto otvoreno prvenstvo Srbije u Sremskoj Kamenici, I mesto kvalifikacioni turnir Vojvodine u Bečeju.

Čitaj još:  Predsednik Srbije Nikolić primio Asmira Kolašinca

Osim karatea Denis voli fudbal, plivanje, skijanje kao i vožnju motorima. Denisove ambicije su da u martu mesecu sledeće godine položi za crni pojas a potom da završi trenersku školu kako bi mogao svoje znanje i iskustvo da prenosi na mlađe kategorije. Denis je veoma druželjubiva osoba, cenjen i poštovan od svojih drugara kako u klubu, školi tako i u gradu u kome živi.

Čitaj još:  Grejna sezona počela

Administracija našeg sajta,ovom višestruko talentovanom mladom sportisti, želi puno uspeha na svim budućim takmičenjima. Potrudićemo se da ubuduće redovno pratimo rezultate njegovog rada, a više detalja o ovom uspesnom sportisti, saznaćemo uskoro, kada Denis bude posetio svoj rodni kraj.

Redakcija Sjenica.com
Facebook komentari

Leave a Reply