Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Vijesti iz Sandžaka naleteli ste na zanimljivu vijest a vezana je za sandžak, onda joj posvetite novu temu

Your Ad Here
odgovora
Staro 13-12-2009   #1
Sjeničak
Domaćin

Tahirovic Avatar

S nama od: Oct 2005
Standardno RTS: Presecen lanac krijumcarenja droge

Presečen lanac krijumčarenja droge

Uhapšeni Dragica Stepanović, Senad Faković i Sadik Lekpek

Policija na putu Novi Pazar-Sjenica presekla lanac krijumčarenja narkotika iz Bosne i Hercegovine u Srbiju. Kod uhapšenih pronađeno nađeno tri kilograma i 150 grama praškaste materije, za koju se pretpostavlja da je heroin.

U koordiniranoj akciji policijskih službenika policijskih uprava Novi Pazar, Prijepolje i Kraljevo, presečen je međunarodni lanac krijumčarenja narkotika iz Bosne i Hercegovine u Srbiju.

Tom prilikom je pronađeno tri kilograma i oko 150 grama praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

Polcija je saopštila da su na magistralnom putu Novi Pazar-Sjenica uhapšeni Dragica Stepanović (1979) iz Barajeva, Senad Faković (1988) iz Novog Pazara i Sadik Lekpek (1966) iz Novog Pazara, koji je od ranije poznat policiji.

Osumnjičeni su se vraćali iz Sarajeva, tako što je Dragica Stepanović krenula autobusom, a za njom, automobilom "micubiši pajero", išli su Senad Faković i Sadik Lekpek.

Po dogovoru, nakon što su prešli granicu, Dragica Stepanović je izašla iz autobusa kako bi nastavila put sa Fakovićem i Lekpekom, kolima ka Novom Pazaru.

Tom prilikom policija je kod osumnjičene pronašla torbu sa tri paketa obmotana aluminijumskom folijom, u kojima se nalazila praškasta materija svetlo braon boje, za koju se sumnja da je heroin. Paketi su bili zašiveni u torbi.

Kod osumnjičenih je takođe pronađeno pet mobilnih telefona i više kartica za mobilni telefon.

Dragici Stepanović, Senadu Fakoviću i Sadiku Lekpeku određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti privedeni nadležnom istražnom sudiji Okružnog suda u Novom Pazaru, saopšteno je iz Biroa za saradnju sa medijima Ministarstva unutrašnjih poslova.
Tahirovic je sada online  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 13-12-2009   #2
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

S nama od: May 2006
Godine: 34
Standardno

Ivica opasno puni "maricu"....
dobra akcija,svaka cast policiji...

BOLJE DA ME MRZE ZBOG ONOGA STO JESAM
NEGO DA ME VOLE ZBOG ONOGA STO NISAM

STRANAC je sada online  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 25-12-2009   #3
Registrovan
Domaćin

superbaka Avatar

S nama od: Jun 2008
Standardno

Stranac,tachno je da Ivica puni maricu a mislish da ovo nije dojava....boranija je ovo ....gde su krupni narko-dileri???
Staro 25-12-2009   #4
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

S nama od: May 2006
Godine: 34
Standardno

Bakano,tacno je "da riba smrdi od glave - ali se cisti od repa"....!!!!
Ivica zna sta radi,zapravo ne postoji niko u toj drzavi ko bi znao to da radi bolje od njega,jer on je kao desna ruka milosevica "pravio" tu drzavu,tu policiju,te kriminalce...

sada je doslo vreme da se eksperiment zaustavi,i naravno da ce to najbolje da uradi njegov tvorac...

ivica je od prvog dana pokazao da se ne sali u svom poslu,uradio je mnogo i za srbiju i za gradjane...
za godinu i po dana,poceli su da se izdaju biometrijski pasosi,sto niko u svetu nije mogao da veruje da ce se uspeti,cak je i ambasador svedkse rekao da to svedska uz sve uslove koje ima ne bi mogla da izvede i cestirtao srbiji i dacicu...
pohapsio je puno kriminalaca,obracunao se sa najjacima...
kri inal ne moze da umre u koreneu,ima ga svugde u svetu,ali da je samnjio stopu,i da ce je jos drasticnije smanjiti u to nema sumnje...

sto se mene tice,polako ali sigurno postaje moj favorit u politici...
od dolaska na poziciju ministra,nema ni jednu jedinu gresku,nema nacionalnih ispada,niti bilo sta slicno..
sve sto moze da se vidi je rad,odgovornost i disciplina...

letos kada sam uzimao pasos,cekao sam nekoliko dana zbog dugih redova,i imao sam priliku da vidim fantasticno opjodjenje sluzbenika prema gradjanima sto me jako odusevilo...
STRANAC je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 25-12-2009   #5
Registrovan
Dobar

S nama od: Oct 2008
Godine: 30
Standardno

Ivica i 90% njegovih stranackih kolega su bili "mali"kad je Milosevic harao Jugom,mislim da su stranku kao stranku promenili temeljno....tu su neki "novi klinci"kojima se smucio nacionalizam,rat,tortura.....ovakvim tempom,sa Tadicem i par ljudi iz DS-a...Srbija mora napred u BOLJU BUDUCNOST-u to nema sumnje!ps-SVAKA CAST DACICU I MUP-U ZA DOSADASNJE REZULTATE!
dido je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
droge, krijumcarenja, lanac, presecen, rts

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.sjenica.com/forum/vijesti-iz-sandzaka/3291-rts-presecen-lanac-krijumcarenja-droge.html
Napisao-la For Type Datum Hits
Zivot mislim - Mislim zivot: Prese?en lanac krijum?arenja droge This thread Refback 13-12-2009 14:16 2

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je 01:56. Powered by vBB Version 3.8.6 - Copyright ©2000 - 2012,
Administracija @ www.Sjenica.com