Autom na saobracajca | | U subotu uveče u 20.45, u novopazarskom naselju Selakovac, teško je, na svom radnom mjestu, povrijeđen saobraćajni policajac E. K. koji je, pošto mu je u ovdašnjem zdravstvenom centru ukazana ljekarska pomoć, odmah prebačen na dalje liječenje u Beograd.
Saopšteno je da je saobraćajnog policajca E. K. udarilo kombi vozilo "pežo", novopazarskih registarskih oznaka dok je pokušavao da ga zaustavi. Poslije obaranja policajca, vozač kombija, u kome su bile još dvije osobe, pobjegao je.
Iste večeri identifikovan je, pronađen i uhapšen počinilac ovog krivičnog djela, S.D. (24), iz Novog Pazara, za koga je utvrđeno da je upravljao neregistrovanim vozilom, da nije imao vozačku dozvolu i da je bio u vidno alkoholisanom stanju.
Zbog sumnje da je skrivao S.D., uhapšen je i E.V. (22), iz Novog Pazara, koji će odgovarati zbog pružanja pomoći počiniocu krivičnog djela.
Izvor: vecernje novosti
__________________ Pravila postoje da bi ih krsili - Brend postoji da bi ga kopirali ! www.sjenica.com - www.biznisklub.com
Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno... |