Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Vijesti iz Sandžaka naleteli ste na zanimljivu vijest a vezana je za sandžak, onda joj posvetite novu temu

Your Ad Here
odgovora
Staro 24-10-2009   #1
Sjeničak
Domaćin

Tahirovic Avatar

S nama od: Oct 2005
Standardno Ivica Dacic: Novi Pazar bezbedan

Dačić: Novi Pazar bezbedan

Zamenik predsednika Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ocenio je danas u Novom Pazaru da je bezbedonosna situacija u toj sredini stabilna.

Dačić je novinarima rekao da je za Srbiju naročito važno što se u toj nacionalno mešovitoj sredini nije dogodio "gotovo nijedan" incident koji u osnovi ima međunacionalni sukob.

Ministar je ocenio da je, sa bezbedonosnog aspekta, ipak, to područje moguće mesto za izazivanje međunacionalnih sukoba.

On je objasnio da misli na "one koji nisu baš oduševljeni idejom" da će Srbija biti članica Evropske unije i da će građani Srbije moći da putuju bez viza.

Dačić je na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi Novi Pazar naglasio da Srbija teži evropskim integracijama i želi da bude demokratska država, zasnovana na principima nacionalne ravnopravnosti i ekonomskog razvoja.

"Za budućnost Srbije je veoma bitno da svi građani budu uključeni u sve državne strukture, a Srbija oseća sve građane kao svoje i poverava im i najznačajnije i najpoverljivije poslove", rekao je Dačić.

On je naglasio da policija "ne poznaje" narode i manjine i da su redovi policije otvoreni za dobre ljude, bez obzira na nacionalnu pripadnost.

Ministar je dodao da je cilj policije i građana isti i da se odnosi na očuvanje stabilnosti i bezbednosti, kao i borbu protiv svih oblika kriminala, terorizma i ekstremizma.

Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić izjavio je danas, povodom posete Ivice Dačića Novom Pazaru i Internacionalnom univerzitetu, da bezbednost i stabilnost regiona i države ne zavise samo od policije, već i od naroda.

Zukorlić je ocenio da "napaćeni narod Sandžaka zna šta je iskrena poruka".

"Treba izbegavati situacije koje bi nas mogle dovesti do stvaranja međunacionalnih problema iz kojih je nemoguće izaći", poručio je ministar.

Zukorlić je rekao da napredak države najčešće zavisi od ljudi koji je vode.

"Ja znam da će mnogi sada reći kako može muftija sa Socijalističkom partijom Srbije. Reći ću im da muftija može sa svakim odgovornim čovekom koji zna da poštuje i da ono što traži za sebe prizna i za drugoga", naveo je Zukorlić.

Ministar unutrašnjih poslova sa saradnicima boravio je danas u Tutinu i Novom Pazaru gde je posetio policijske stanice i lokalne samouprave u ovim gradovima.

Dačić je posetio i manastir Sopoćani kod Novog Pazara i održao predavanje studentima Internacionalnog univerziteta na temu "Bezbednost Republike Srbije, sa posebnim osvrtom na bezbednost u Sandžaku".

Muftija je posetu ministra Dačića Univerzitetu ocenio veoma značajnom, istakavši da je prevashodni interes da dijalozi između islamske zajednice, rukovodstva Univerziteta i države ne budu prekinuti.

Izvor: Mondo
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 24-10-2009   #2
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

Godine: 32
pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

hahahhah ne mogu da veruje koji je licemer zukorlie .
nije mu igrala karta prkosa, sad se opet lize ...

Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Tahirovce je sada online  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-10-2009   #3
Registrovan
Početnik

amlA Avatar

S nama od: Feb 2006
Godine: 36
Standardno

Vala mi lakse otkad je Dacic dao izjavu da je Novi Pazar stabilna oblast....eto
Sucur za njega
amlA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-10-2009   #4
Registrovan
Prijatelj

36310 Avatar

S nama od: Feb 2007
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od amlA Pogledaj poruku
Vala mi lakse otkad je Dacic dao izjavu da je Novi Pazar stabilna oblast....eto
Sucur za njega
Uhhh shuti i meni je pao kamen sa srca!
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-10-2009   #5
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

slobov je to djak, nije ni malo glup kao sto deluje...
Tahirovce je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-10-2009   #6
Registrovan
Početnik

amlA Avatar

Standardno

Ko nije glup?Dacic ili ovaj kamen?
amlA je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-10-2009   #7
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

Standardno

Pa jel kamen slobov djak ?
Kamen mu je simpatizer .....
Tahirovce je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-10-2009   #8
Registrovan
Prijatelj

36310 Avatar

S nama od: Feb 2007
Standardno

E kamen mu u pracu...!
36310 je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-10-2009   #9
Registrovan
Početnik

amlA Avatar

Standardno

Ma nismo se skontali...ja sam mislila na onaj kamen sto je brojkama pao sa srca
amlA je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-10-2009   #10
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

Standardno

Razumeli smo se .....
Tahirovce je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-10-2009   #11
Registrovan
Početnik

carsija Avatar

S nama od: Oct 2009
Standardno

sjecanje i podsjecanje
Prikacene slike
Vrsta fajla: jpg Milošević+i+danas+deli+Srbiju[1].jpg (29.0 KB, 10 vidjenja)
carsija je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
bezbedan, dacic, ivica, novi, pazar

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je 00:43. Powered by vBB Version 3.8.6 - Copyright ©2000 - 2012,
Administracija @ www.Sjenica.com