Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Vijesti iz Sandžaka naleteli ste na zanimljivu vijest a vezana je za sandžak, onda joj posvetite novu temu

Your Ad Here
odgovora
Staro 15-10-2009   #1
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

S nama od: Oct 2005
Godine: 32
pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno Umar: Neko treci moze biti vjerski poglavar

Ambasador Republike Turske u Srbiji Suha Umar je u srijedu prilikom posjete opštinama Priboj, Prijepolje i Novu Varoš izjavio za Radio sto plus da se problem podjele u Islamskoj zajednici može riješiti izborom nekog trećeg za vjerskog poglavara.

Kako je prenijela ova regionalna radio stanica na pitanje novinara o doprinosu Turske u prevazilaženju podjela u Islamskoj zajednici, ambasador je izneo lični stav da su lideri obe strane do sada samo pokazali spremnost da čvrsto drže sopstvene pozicije i da on lično ne vidi način kako bi dalje mogao da doprinese da se ti odnosi stabilizuju.

"Ukoliko oba lidera zaista ignorišu to da su u islamu svi jednaki, lično tu više ne mogu ništa da učinim. Ostaje da muslimani sa ovih područja sami riješe ta pitanja, a demokratija uz više varijanti nudi i izbor treće opcije koja bi značila prevazilaženje stvorenih podjela", rekao je turski ambasador.

Izvor: Radiostoplus, Sandzaknews

Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Tahirovce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 15-10-2009   #2
Samo Vas gledam...
Domaćin

halilce Avatar

S nama od: Jul 2006
Godine: 44
Pošalji poruku MSN-om to halilce Pošalji poruku Yahoo-om halilce
Standardno

Ko bi bio treći?
Adem Zukorlić ili Muamer Zilkić?
Staro 15-10-2009   #3
Registrovan
Domaćin

Elvis-Eko Avatar

S nama od: Dec 2006
Godine: 40
Standardno

Ovaj ambasador treba da shvati da nema trece opcije a ni druge. IZ je jedna na celu sa Zukorlicem, ostalo su sve vestacke tvorevine koje nece dugo trajati. Oni koji ga ne priznaju izabrali su sebi put
Bojim se da je ovo jedna prodana dusa koji ima za cilj nesto drugo a ne da pomogne Sandzackom narodu. Volio bih da grijesim ali ova slika gore mi govori da Beograd ima jos jednog igraca u igri
Elvis-Eko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 15-10-2009   #4
Registrovan
Početnik

S nama od: Jun 2008
Standardno

Problem je rješiv, ako se poštuje legalitet izabranih lidera u IZ u Srbiji, ako se poštuju legalni organi, ako se pučisti povuku. U suprotnom muslimani Sandžaka i u cijeloj Srbiji daju sebi ocjemu da su nezreli i nepismeni da sebi izaberu rukovodstvo. To su vjernici prepoznali i ovo se može riješiti ako beograd odustane da se miješa i bira reisa. Drugo, mora biti jasno da se muslimani Sandžaka nikada neće duhovno vezati za Beograd, već za Sarajevo. Što se prije to shvati, to će ovo pitanje prije biti riješeno.
homar je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 15-10-2009   #5
Registrovan
Prijatelj

36310 Avatar

S nama od: Feb 2007
Standardno

Sram ga bilo,djubre brkato!
Odgovori sa citiranjem
Staro 15-10-2009   #6
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

S nama od: Oct 2005
Godine: 32
pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

Ja zukorlia ne bih podrzao vise nikada, ALI NIKADA sto se mene tice Zilkic ili neko treci , zuki je umro za mene ...
Tahirovce je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 15-10-2009   #7
Registrovan
Početnik

Undercover 007 Avatar

S nama od: Sep 2006
Godine: 33
Standardno

Pametno bi bilo da se izabere neko treci a da se ovi dvoica uklone sa tih pozicija i da im se dodijeli neki dzemat da vode ako hoce ako nece treba im zabraniti rad uopste u sandzaku.
Zukorlic je po meni u zadnje vreme najvece zlo po nas narod pa za njim Zilkic.
Undercover 007 je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 15-10-2009   #8
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

S nama od: May 2006
Godine: 34
Standardno

osoba,kao licnost, "treca DA,ako ima neko sposobniji...
ali IZ nema alternativu,i ono sto su napravili BIA CIA Suljo i Zilje je katastrofa i pogubna po bosnjake sandzaka...
i ako nemamo neke velike koristi ni od kakvog okretanja prema sarajavu,onda je bar nekako lakse da mislimo da te to bolje,nego da se okrecemo beogradu od kojeg smo u velikoj vecini slucajeva samo ZLO videli...
nadam se da ne moram da podsecam nikoga na beogradsku fabriku zala prema muslimanima...

elem,dubrovnik, kao drzava,postojao je jos u srednjem veku,i to je bio jako zapazen grad(drzava) koji je bio ekonomski jako mocan...
u to doba,zaboravio sam ko je doneo taj zakon,ali imao je zakon da "predsednik" ili kako li se to vec zvalo,mozda "zupan" NIJE MOGAO DA BUDE NA VLASTI DUZE OD 6 MESECI...
a to su opravdavali time da je to dovoljno vremena
DA SE NE OSILI....
eh,sad,samo primeniti kod nas i sve 5...

BOLJE DA ME MRZE ZBOG ONOGA STO JESAM
NEGO DA ME VOLE ZBOG ONOGA STO NISAM

STRANAC je sada online  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
biti, moze, neko, poglavar, treci, umar, umarneko, vjerski

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je 02:33. Powered by vBB Version 3.8.6 - Copyright ©2000 - 2012,
Administracija @ www.Sjenica.com