Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Vijesti iz Bosne i Hercegovine dosta zastupljena država kod nas... nešto zanimljivo smestite ovde...

Your Ad Here
odgovora
Staro 03-09-2010   #1
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

S nama od: May 2006
Godine: 34
Standardno Nadjena devojcica koja je podavila stence

Policija u Srednjobosanskom kantonu identifikovala je devojčicu sa video snimka na kojem je prikazano kako iz kante uzima štence i baca ih u reku, potvrdio je portparol kantonalnog MUP-a Sefir Baručija.

On je naveo da devojčica živi na području Bugojna i da će policija u narednom periodu preduzeti zakonom predviđene mere i radnje kako bi slučaj bio rešen.

Baručija nije želeo da otkriva detalje, navodeći da bi to ugrozilo nastavak istrage, javljaju federalni mediji.

Objavljivanje videosnimka izazvalo je žestoku reakciju javnosti. Pojedinci su čak pozivali i na otvoreni linč devojčice i njenih roditelja.

Najpoznatija svetska organizacija za zaštitu životinja PETA ponudila je i novčanu nagradu za pronalazak i otkrivanje identiteta devojčice.

Režiser filma "Transformersi" Majkl Bej ponudio je 50.000 dolara za pronalazak devojčice.

(Srna)

KO HOCE,SNIMAK MOZETE POGLEDATI OVDE

U?as: Ubijali ?tence pa objavili na You tubeu | Mondo

ALI JE JEZIVO DO BOLA I NE PREPORUCUJEM ONIMA SA IZRAZENIJIM EMOCIJAMA...

BOLJE DA ME MRZE ZBOG ONOGA STO JESAM
NEGO DA ME VOLE ZBOG ONOGA STO NISAM

STRANAC je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 04-09-2010   #2
Registrovan
Domaćin

tidza Avatar

S nama od: Apr 2008
Standardno

Katastrofalno
tidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 04-09-2010   #3
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

S nama od: Oct 2005
Godine: 32
pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

nije mi samo jasno zasto snima takve gadosti ..

Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Tahirovce je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 20-09-2010   #4
Registrovan
Dobar

hurmasica Avatar

S nama od: Mar 2008
Standardno

Režiser filma "Transformersi" Majkl Bej ponudio je 50.000 dolara za pronalazak devojčice.

Dos`o neki gadan vakat ,ama jarabi kada se za 6.-toro stenadi podigne vo´lka frka i ponudi `nolki novac.
E moj Bej-u sta je u ovon Net mahali video snimaka dje insane ,kolju,vjesaju,kamenuju,bacaju u jame,rijeke,mora,snimak djece koju ranjavaju,ubijaju....
Pa sto bolan tu ne ulozis koji dolar i ne zudis da pronadjes monstrume koji to uradise i rade svojoj vrsti a kamoli na sta su sve spremni uciniti hajvanu.
Da se nedo Bog sta skonta naopacke,ja volim hajvane i to ponajvise jagnjad,pse i konje.
Pored dobre volje ne umijem razumjeti kako moze "insansko stene"(dopustite mi tu metaforu)da "ubija" hajvansko.
Ako mene pitate nesto tu ne stima.Ama ne pisah ja u dzabe na pocetku dos´o neki gadan vakat.
No citajuci vijest ne mogu a da ne uputim prvo sebi pa bogme i svima pitanje.
Zasto nas vijest o stenadima zgrazava a u stanju smo klati jagnjad,pilad,telad zar ona manje izazivaju "roditeljski instikt " potrebu da ih zastitimo jer su tek zakoracili na ovom dunjaluku a vec moraju pod noz ?
Ehee nikad prici kraja a svugdje belaja.

hurmasica je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 21-09-2010   #5
Registrovan
Domaćin

adnan Avatar

S nama od: Apr 2006
Godine: 45
Pošalji poruku MSN-om to adnan
Standardno

Koji uspeh policije!!! Svaka cast, sad svi u Bosni mogu mirno da spavaju! Vazno je da je "monstrum" otkriven dok se Batkovi drugari slobodno setaju po Bosni.

Ovo je pravi posao za policiju, organizovani kriminal, mito, korupcija, uzimanje reketa, provale, otimanje i kradja automobila su nebitni. Eto na sta se trose drzavne pare.

Ne kazem da je u redu ovo sto je uradila ali mozda nemaju para da nezeljena stenad odnesu kod veterinara da im on oduzme zivot kao sto na zapadu rade.
adnan je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
devojcica, koja, nadjena, podavila, stence

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je 09:55. Powered by vBB Version 3.8.6 - Copyright ©2000 - 2012,
Administracija @ www.Sjenica.com