Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.
Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Ma ja mu priso trazit cigaru, on mi dao citavu paklicu... a bio pijan, ali nas covjek, musliman (nije izdajnik). Znaci, ako znas starijeg naseg nekog covjeka, koji je cesto pijan, a kad mu trazis cigaru da ti paklicu, bice da je to taj
Ma stariji covjek onako, musliman, pijan mi se cini, nesto ko Musa Cazim Catic mi djelovase
Eh,sad Ferhate,reci ima li više od godine dana da je on bio sa vama u Šapcu? Ako ima,a još malko posijed čovek,uvijek sa bradom od heftu-dvije,znam ga! Naš je čovek,al ga nadimak izdaje,hahahahaha JOVO!
Halilce i ja sam prvo pomislio da je Dzemjo Jovo,al malo informacija pa reko da se ne provalim..
Ferhate imas snimak omahe na www.sjenica.com skini i pogledaj,mozda ga prepoznas tu........
staje SAJO NAPRAVIO JE SLIKE DOBRE (VRATIO ME U DJETINSTVO) NISI LJUBOMORAN STOJE VRCICA MAHALA POPULARNA NASTAVITE I DALJE SA SLIKAMA SELAM FOTOGRAFU A I TEBI BRATE JAVLJAM TISE IZ SVICE