Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Sjeničke ulice i velegrad kao sjenica ima ulica, ali se retko koja poznaje po nazivu, već samo po mahalama i preko puta ovoga i onoga...

Your Ad Here
odgovora
Staro 07-07-2006   #136
Registrovan
Početnik

S nama od: Dec 2005
Godine: 45
Standardno

Kako sam mogo Suada da primetim da te nema kad i sam vise nisam nego sto jesam na forumu. A i ti bi mogla da posaljes neku privatnu poruku, ili da kazes Nedzu da se i on upise i da koji komentar.
Sadik je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 16-12-2006   #137
Registrovan
Početnik

adisa Avatar

S nama od: Dec 2006
Godine: 34
Standardno

pa mi smo onda komsije ali ja te ne poznjem
adisa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 16-12-2006   #138
Samo Vas gledam...
Domaćin

halilce Avatar

S nama od: Jul 2006
Godine: 44
Pošalji poruku MSN-om to halilce Pošalji poruku Yahoo-om halilce
Standardno

Sa kim si komšija,adisa!?

Iz koje si mahale,tj.ulice?
Staro 19-03-2009   #139
Registrovan
Početnik

S nama od: Feb 2009
Standardno

poruka od vodenice pravite ono stoje najbolje za nasu omladinu i nas narod dase ima koristi istoje korisno a toje otvaranje radni mesta skolovanje omladine ujedinjenje partija isloga naseg naroda odrzavati nasu tradiciju postovati starije a posebno roditelje i komsije pa onda ostalo poruka iz usa ovo nesmatram za savet viste svesni ovoje poruka svima puno srdacnih selama vodenica
Vodenica je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 19-03-2009   #140
Registrovan
Početnik

S nama od: Feb 2009
Standardno

cas svakom senicaku jasam komsija svim sjenicacima bez obzira na veru i naciju svima srdacnih selama i normalno pozdrava od vodenice iz amerike
Vodenica je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
kuca, moja, numana, preko, puta, zekica

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen