SJENICA.com forum


If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.



Hardware - Software - Mobilna telefonija kao i što sam naslov kaže... sve vesti iz sveta mobilne telefonije, kompjutera i interneta će naći mesto ovde...

Reply
Old 15-09-2009   #101
iSelektor
Hanumovac
Domaćin
 
iSelektor's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: SJENICA
Posts: 9,490
Default

Ja sam brate za otkljucanu varijantu 3GS 16 GB ili za 3G 8 GB, vidi ako mozes to da mi nabavis, i posaljes...

Ja sam molio onog seljaka neneta, ali od njega nikakve vajde... ko kad ni ne zna sta je iphone, jebem ga

Pozzz i hvala unaprijed
__________________
Poljoprivrednik po školovanju, programer po zvanju, preduzetnik zbog nedostatka alternativa...

Besplatni mali oglasi
iSelektor is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Old 25-10-2009   #102
Undercover 007
Registrovan
Početnik
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Godine: 42
Posts: 339
Default

Pre neki dan sam kupio dva jedan je otkljucan poslao sam ga bratu a ovaj moj se nemoze otkljucati.Druga stvar radio je ok i odjednom ustanem izutra i vidim onaj kabal i pise da uradim itune restore sto nema sanse da zavrsim do kraja uvek se pojavi poruka na kraju na pc kao eror 1013.
Nesto slicno onom grujinom bilo je samo emergency call i taj kabal za itune restore ako nesto znate napisite kako da restore zavrsim uspesno.Zahvaljujem!
Undercover 007 is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2009   #103
Undercover 007
Registrovan
Početnik
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Godine: 42
Posts: 339
Default

A ovo sto si napisao moze svakako ima toga ovde dosta ali i ovi su poludeli za tim telefonom jednostavno kao da je zlata vredan ali mogu ti nabaviti koji god hoces.Reci mi kolko se krecu 3g tamo u nemacku?
Undercover 007 is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2009   #104
iSelektor
Hanumovac
Domaćin
 
iSelektor's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: SJENICA
Posts: 9,490
Default

Brate naravno da moze i taj tvoj da se otkljuca i to bez problema... donesi ga samo na reglazu

A to sto ti pise to kablo i itunes, jesil probo prvo gornje dugme da drzis 5 sekundi, pa onda uz njega posle 5 sekudni pritisnes home dugme i onda drzis zajedno jos 10 sekundi i pocinje restore faza...

Probaj to, pa nam javi sta se desilo!

Pozzz
iSelektor is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009   #105
Undercover 007
Registrovan
Početnik
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Godine: 42
Posts: 339
Default

Jesam brate probao sam ali nikako da uspe restore.
Na samom kraju se pojavi erorr 1013.Nisam znao da moze da se otkljuca ova verzija 2.1.3
Undercover 007 is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009   #106
iSelektor
Hanumovac
Domaćin
 
iSelektor's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: SJENICA
Posts: 9,490
Default

Moze brate svaka... da se otkljuca do sada!
a prikaci ga na komp pa to isto uradi!

Pozzz
iSelektor is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009   #107
Crni Gruja
The Beast
Domaćin
 
Crni Gruja's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Pekarska Mahala
Godine: 37
Posts: 4,853
Default

Under, koji je iPhone u pitanju? 2G, 3G ili 3GS? a to koja je verzija nebi trebalo da ima veze, jer da se otkljuca moze svaka verzija do 3.1 sto se tice 3G i 3GS.
Crni Gruja is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009   #108
iSelektor
Hanumovac
Domaćin
 
iSelektor's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: SJENICA
Posts: 9,490
Default

moze i 3.1 ko ima mac kompjuter, jedino za windows jos nema...

pozzz
iSelektor is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009   #109
Undercover 007
Registrovan
Početnik
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Godine: 42
Posts: 339
Default

Ovaj je 3g verzija 3.1.2 nisam cuo da moze da se otkljuca al eto Zlatko bi trebo bolje znati.
Undercover 007 is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009   #110
iSelektor
Hanumovac
Domaćin
 
iSelektor's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: SJENICA
Posts: 9,490
Default

Svaki 3G moze da se otkljuca... a evo danas je to jest malorpije je stigla vest da i novi 3GS sa BOOT LOADEROM moze da se otkljuca... uz pomoc porgrama Blackrain...
Jedina mana je sto prilikom svakog restarta mora na novo da se hackuje (citaj otkljuca)...

Evo odakle mi vest:

NewsKopie - Das Nachrichten und Tip archiv für alle...: Blackrain: iPhone 3GS mit neuem Boot-ROM geknackt

Samo morate znati malo nemacki
iSelektor is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2009   #111
Undercover 007
Registrovan
Početnik
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Godine: 42
Posts: 339
Default

Ma sve ljudi provale ali ja nemam potrebe da otkljucavam jer koristim at&t i oni su jedini koji mogu prodavati iPhone u USA.
Ja imam prolem drugi kako da restore ali resicu ja to samo dok odem kuci.
Undercover 007 is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2009   #112
iSelektor
Hanumovac
Domaćin
 
iSelektor's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: SJENICA
Posts: 9,490
Default

Brate, probaj isto, ono sto sam ti vec napisao, ali sa prikacenim telefon za komp i upaljenim itunes...

Pozzz
iSelektor is offline   Reply With Quote
Old 28-10-2009   #113
Undercover 007
Registrovan
Početnik
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Godine: 42
Posts: 339
Default

Probao sam bas tako jer isto su mi rekli ovi iz customer service ali nije uspelo.
Hteo sam bratu poslati 3gs pa nisam bio siguran da se moze otkljucati, ako znas nekoga ko to radi vidi kolko uzima za to.
Undercover 007 is offline   Reply With Quote
Old 28-10-2009   #114
iSelektor
Hanumovac
Domaćin
 
iSelektor's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: SJENICA
Posts: 9,490
Default

Ne znam za dole, u Beogradu ima sigurno a i ja mogu isto...

Pozzz
iSelektor is offline   Reply With Quote
Old 29-10-2009   #115
Undercover 007
Registrovan
Početnik
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Godine: 42
Posts: 339
Default

Pa sto ne govoris brate )
Znaci da mozemo posao da pravimo!
Undercover 007 is offline   Reply With Quote
Old 29-10-2009   #116
iSelektor
Hanumovac
Domaćin
 
iSelektor's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: SJENICA
Posts: 9,490
Default

hehehe pa ja ne znam kako jos drugacije da napisem, kad sam napisao referat kako se otkljucavaju iPhone telefoni i to bas ovde u rubrici...

Pozzz
iSelektor is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009   #117
Undercover 007
Registrovan
Početnik
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Godine: 42
Posts: 339
Default

Konacno je izasao program koji otkljucava i najnoviji firmware.
Undercover 007 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009   #118
iSelektor
Hanumovac
Domaćin
 
iSelektor's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: SJENICA
Posts: 9,490
Default

Da da DEV team je radio vredno, ali ja nisam jos install novi firmware... niti imam potrebe...
Zadovoljan sa 3.01

Pozzz
iSelektor is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2009   #119
Sjenicak__NL
Gost
 
Posts: n/a
Default Jailbreak i Unlock Iphone 3G i 3GS firmware 3.1.x ( 05.11.07 )

Evo ovako,
ja sam danas uradio Jailbreak i otkljucao Iphone 3G sa firmware 3.1.2(7D11) sa modemfirmware 05.11.07.. i evo pokusacu na da vam napisem kako sam to sve uradio..Prije svega ovog sam imao firmware 3.0 sa modemfirmware 04.26.08.... Kako prvo uradio sam rezervnu kopiju Iphona.. tako da bi sacuvao slike, muziku, brojeve i tako te zajebancije.. onda sam instalirao novi oficijalni firmware 3.1.2 i to preko Itunes.. Kada je se firmware instaliro ond sam skinuo program BlackRa1n [Windows] sa blackweather .. onda sam sledio upustvo sa ovog linka i uradio Jeabreak iClarified - iPhone - How to Jailbreak Your iPhone, iPod Using BlackRa1n [Windows] instalirao Cydiu i odkljucao Iphone uz pomoc BlackSn0w i evo linka kako to treba da se uradi iClarified - iPhone - How to Unlock the iPhone 3G, 3GS Using BlackSn0w..... nakon svega toga restartovat Iphone vratiti slike, muziku i brojeve sa rezervne kopije i to bi bilo to... Ja do sad nisam naisao na laksu metodu za Jelbreak... Veceras cu uradit Jealbreak i otkljucat novi Iphone 3GS po istim postupcima..
SRECNO a ako dje zapne piste
Sellam
Mitko Dzigal
  Reply With Quote
Old 04-11-2009   #120
iSelektor
Hanumovac
Domaćin
 
iSelektor's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: SJENICA
Posts: 9,490
Default

Super, hvala ti za kratko uputstvo, a de mi reci mi samo jednu stvar.... da li si osetio neke promene sa 3.1.2?
Ja sam na 3.0.1 i smatram da mi je sve ok... jos sam na 3G, i ne znam da li cu uzimati 3GS, jer je razlika samo u brzini telefona...

Mislim da cu pre sacekati nesto novo iz apple produkcije!

Pozzz
iSelektor is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
iphone, uputstva


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPhone protok internet podataka na Google raste iSelektor Hardware - Software - Mobilna telefonija 2 15-01-2008 23:56


All times are GMT +2. The time now is 11:19. Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc. www.SJENICA.com






Prijatelji sajta:
Parovi rijaliti uzivo - FOLKOTEKA.com - SJENICA.net - Freestring - FOLKOTEKA.org - Sve o pametnim telefonima - Besplatni mali Oglasi - MixoTeka.org - Tekstovi pesama - Najbolji domaci recepti - FOLKOTEKIN forum - Restoran SREM (Novi Beograd)