Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Sela oko našeg grada sela oko sjenice i na putu do sjenice...

Your Ad Here
odgovora
Staro 13-04-2010   #406
Blok
Dobar

foto_Sapko Avatar

S nama od: Feb 2009
Godine: 27
Pošalji poruku MSN-om to foto_Sapko
Standardno

Alejkumu selam eve jos Kladnicana BUJRUM I DOBRO NAM DOSO ...

Kladnicanin al najljepsi
foto_Sapko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 14-04-2010   #407
Registrovan
Početnik

Standardno cesma

iformacija o hasanovoj cesmi kojase nalazi ispod kose u brezce sabanovica jasam procitao da je ramo tahirovic bio sa vama i daste posetili nasanovu cesmu i da niste znali kakoje ona dobila ime jac da pokusam davam kroz neki protokol objasnim ime nase cesme.sa vreme turaka na nasoj teritoriji su se nalazili veci broj askera koisu bili stacionirani na kosi na tablji su pravili veceru a na hah su vezali kojne tadaje bio turski sultan koise zvao abdul imaoje bratakoise zvao hasantaj hasan je napravio tu cesmu kojaje imala korito od smrceva drveta u duzini negde oko 5 do 6 metara i onaje dobila to ime ove cesme je bio sedok serif zornic koije takocer bio turski oficir po cinu je bio kapetan a u prevodu caus 12 god je serif bio oficir turski 7.godina bioje u egiptu tri god. bioje u niksicu a 2 god. bioje na nasoj teritoriji.roden je 1847 god a umroje 1952 ziveoje negde oko 105 godina.imalismo od njega dosta zanimljivi stvari cuti hasanova cesma kao voda jeste tacno daje zdrava ali da lijeci vid to bas nemogu da tvrdim znam ranije ako neko nebi video na ocima ja pretpostavljam dasu ranije ljudi imali kokosije slepilo a to jes nedostatak vitamina .c.i dasu ljudi pokusavali da to otklone preko ove vode a svaka voda kojaje zdrava dobroje isprati oci puno toplih i srdacni selama za sapka i rama tahirovica
Vodenica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 14-04-2010   #408
Blok
Dobar

foto_Sapko Avatar

Godine: 27
Pošalji poruku MSN-om to foto_Sapko
Standardno

e FALA LIJEPO na informacijam
SELAM i za tebe
foto_Sapko je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 16-04-2010   #409
Registrovan
Početnik

S nama od: Apr 2010
Standardno

selam svima jasam papic iz istanbula ima ovdje papici dase poznajemo
umitpapic je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 15-05-2010   #410
Registrovan
Početnik

S nama od: Jun 2008
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od foto_Sapko Pogledaj poruku
KLADNICANIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ada usuteli ste mi se nestooooooo
haj ziveli
Sad ce godisnji zivnu ce nasa Kladnica opet selam i ziveli Kladnicani ma gde bili,vidimo se ljetos u Kladnici.
senad je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 15-05-2010   #411
Registrovan
Domaćin

tidza Avatar

S nama od: Apr 2008
Standardno

Ah Sapka i njegove Kladnice ahahah....
tidza je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 01-09-2010   #412
Registrovan
Početnik

S nama od: Aug 2010
Standardno

Eh vala me vi Kladnicani namuciste pravo :P
Prelistavam sahat ovu temu i ne nadjoh to sto mi treba. Elem, meni trebaju stare slike skole i dzamije u Kladnici, odnosno, u krajnjem slucaju bilo kakva stara fotografija iz tog sela. Ako mi iko od vas moze pomoci bila bih vrlo zahvalna.
Selam svima.
zulejha je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 23-10-2010   #413
Registrovan
Početnik

S nama od: Dec 2009
Godine: 23
Standardno

veliki pozdrav za sve...
Blesawa je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-04-2011   #414
Registrovan
Početnik

Jabuka Divljaka Avatar

S nama od: Jan 2007
Godine: 42
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od foto_Sapko Pogledaj poruku

fotografisano sa mjesta koje se zove GOLI BRIJEG

bila sam u Snadzak.. i ovakav je cijeli peshterski kraj,. jedno malo brdo, i na njemu pet - shest manjih ili vechih brdashaca,..

Kladnichani su ostavili dobar dojam u Turskoj od nashih muhadzira...

etich and legal norms for Intelligence and national Future - my people of The Turkish Otoman Kingdom
Jabuka Divljaka je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
kladnica

Korisnici koji čitaju ovu temu: 3 (0 člana i 3 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je 20:49. Powered by vBB Version 3.8.6 - Copyright ©2000 - 2012,
Administracija @ www.Sjenica.com