Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.
Ne znam Resko, znam samo da su diplomirali i on i Eko, sad rade tamo u sa. Cisto sumnjam da se tamo koristi netom, al opet cu proverit, javicu mu za sajt.
Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
upravo sam registrovana i prije nego kažem nešto o sebi moram da kažem da sam ,kao i ostali ,dugo čekala na ovu priliku.Stoga pozdrav autorima i čestitke
Zovem se Suada Karajko rođ.Hašimović, generacija 1965
Otišla u Sarajevo 1984 , tamo završila fakultet i upoznala svog supruga koji je iz Travnika
Udala se 1989 i od tada živim u Travniku
Imam dvoje djece, radim u Općini kao savjetnik za odnose s javnošću a društveni angažman imam u nevladinom sektoru
Oblast jednakosti i ravnopravnosti polova i demokratizacija odnosa su oblast koja me posebno zanima
Već dugo tragam za 1965.generaciji koja je izgleda razasuta po svijetu a nema ih ni na netu
Ma mlad si brate kao i moj brat i snaha zato me ne znaš.
Ja skoro nikoga od vas koji posjećujete ovaj forum kao ni vas moderatore ne znam ali sam već iz priča prepoznala neke likove. Juče sam za ovaj forum rekla Nedžadu Zekiću koji mi je rođak i to zato što sam prepoznala neke njegove bivše školske drugove.
Neko je pominjao Sadika i Lepog , mislim da su mu to školska raja a ako je o njima riječ onda ih i ja znam.
Pozdrav iz Travnika za sve i poziv, naravno ako vas put nanese da navratite imamo lijepi SKI centar Vlašić pa BUJRUM ja i moj muž ćemo vas rado ugostiti
Sadik i Lepi zive u Frankfurtu, Sadik je registrovan na forumu al neznam koji mu je nick,ako te bas zanima pogledacu pa ti javljam.Pa upoznacemo se kad dodjes u Sjenicu.....