Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.
Ove godine biramo najboljeg moderatora sajta www.sjenica.com ! Jači smo za jednog moderatora,Stranca,a samim tim i bolji,iskusniji,tolerantniji,a i najlepši,!
Tahirović se po njegovoj želji,neće glasati,zbog silnih obaveza,i javno kažem da je kao admin i moderator neprikosnoven,i zahvaljujem se u ime svih nas na tome što je učinio da ovaj sajt bude naša druga kuća i br.1 na ovim prostorima!
Obzirom,da su moderatori poznati i ne treba predlagati,samo izvršiti glasanje i obrazložiti(ako neko želi)! Glasanje ćemo ostaviti kao i za najboljeg forumaša,15.01.2009.g.
ZA MODERATORE MOGU REĆI SVE NAJBOLJE SVAKO OD NJIH DOPRINOSI I OBAVLJA SVOJU F-JU ONAKO KAKO TREBA...POŠTUJEM I CIJENIM RAD SVIH NJIH , SVOJOM ZASLUGOM I RADOM SU DOBILII i ZASLUZILI OVO MJESTO....MOJ GLAS IDE ZA STRANCA.
Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Da nije to sto je sada,najvjerovatnije da bih ga predlozila za najboljeg forumasa za ovu godinu,ali zato sto smo imali tu srecu i dobili ga kao nekoga ko je stvarno zasluzio to mjesto ovdje na forumu i veoma mi je drago zbog toga,moj glas ide za naseg novog clana nase administracije...@STRANCA
__________________ Nista nije vazno , kao vjestina nasih osjecaja kad primi boje ljubavi
i nista ne treba osporiti promjenama koje nastaju u vremenu cekanja