Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.
Adnane ako ti nije jasan tekst imas opciju,, google prevod,,!
Ne vidim razlog da me citiras,bila sam jasna i decidna!Moja licna stvar koga cu da pohvalim ,a za koga da glasam!Da si ti bio u konkurenciji glsala bih za tebe!
Tahirovice cestitam!
nego te molim
da me u patnjama ne napustiš.
Adnane ako ti nije jasan tekst imas opciju,, google prevod,,!
Ne vidim razlog da me citiras,bila sam jasna i decidna!Moja licna stvar koga cu da pohvalim ,a za koga da glasam!Da si ti bio u konkurenciji glsala bih za tebe!
Tahirovice cestitam!
Ma znam da bi ti glasala za mene ali na srecu nisam u konkurenciji ... hahahah ...
Zasto te ne bih citirao? Valjda mogu da prokomentarisem tvoj post, do sada se niko nije ljutio pa ne moras ni ti.
Da sam znao da ces me pogresno shvatiti ne bih te ni komentarisao. Halali.
__________________ SVE JE RELATIVNO
i nista ne treba osporiti promjenama koje nastaju u vremenu cekanja
Haj sta radi Resko
nisam verovao da ce se zalagati ovoliko... ja ovaj forum otvorio, da mi ne dira zene na folkoteka forumu, posto se bese zaleteo... a on bas radi
Ljubi te brat I salim se malo...
__________________ Poljoprivrednik po školovanju, programer po zvanju, preduzetnik zbog nedostatka alternativa...