Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.
ja sam tesko dao svoj glas, reska ne bih glasao iz prostog razloga, sto bi ispalo, da nisam objektivan i ako je najzasluzniji za sve.
bez haliceta nista ne bi znali, niti videli...
stranac je nov kao mod. i nadam se da cu ga mojim glasom spotaknut da ostane kakav je bio do sada... JAK na argumentima, i najjacim je dokazao da ima jaci... obozavam njegove uploade (LZN, TI i Ono kao ljubav)...
Sve u svemu, tesko je odvojiti bilo koga od njih... ali moj glas ide strancu
__________________ Poljoprivrednik po školovanju, programer po zvanju, preduzetnik zbog nedostatka alternativa...
Za britkost i temperamenat pisane rijeci,zalaganje za friskost tema,veliku dozu idealizma, moj glas za Naj - moderatora 2009 godine ide na konto Stranca.
__________________ Nek te ne brine kad te insan ne poznaje,brini se kad ti insana ne poznajes! Konfucije!
Dugo sam razmisljala ...naravno,salim se...
Sto se tice kvaliteta i rada moderatora foruma ,recicu:Hvala momci!odlicno obavljate posao.Licno mislim, da kao tim fantasticno funkcionisete,i iz tog razloga mi je veoma tesko odluciti se ko je najbolji!Svi dajete veliki doprinos radu foruma,svak na svoj nacin,korektni ste,odmereni i umereni.....
Pohvalila bih rad Stranca,kao novog na toj funkciji,ali po ozbiljnosti u radu,doprinosu i nepristrasnosti,sto narod kaze :,,ni po babu ni po stricevima,,,moj glas ide Halilcetu .
Zelim vama svima, kao pojedincima i naravno kao timu, da uspedno i dugo trajete!
nego te molim
da me u patnjama ne napustiš.
Pohvalila bih rad Stranca,kao novog na toj funkciji,ali po ozbiljnosti u radu,doprinosu i nepristrasnosti,sto narod kaze :,,ni po babu ni po stricevima,,,moj glas ide Halilcetu .
[/B]
Stranca hvali a za Halilceta glasa ???
__________________ SVE JE RELATIVNO
Resko cestitam na odbrani titule najboljeg moderatora sa 12 glasova. I Strancu cestitam na osvajanju drugog mesta sa celih 11 glasova iako je novi u timu sajta. Halilcetu cestitam na osvajanju treceg mesta sa 5 glasova.
Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...