Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.
@fatih
nagrade nema,i nikada je nece bit...
dovoljna nagrada za sve nas ovde je da smo zajedno,da se lepo druzimo,uzajamno slazemo i kad treba pomazemo...
nasa najveca nagrada je mogucnost stalnog kontakta sa nasim rodnim gradom i nama dragim ljudima...
A zasto Stranac nema nagrada, tako nesto simbolicno nesto kao..kao..
eto nasa Bakica bi se vjerujem zadovoljila i novim iglama ha heklanje da ubije vrijeme u ovim dugim i hladnim zimskim nocima
A zasto Stranac nema nagrada, tako nesto simbolicno nesto kao..kao..
eto nasa Bakica bi se vjerujem zadovoljila i novim iglama ha heklanje da ubije vrijeme u ovim dugim i hladnim zimskim nocima
Fatih,ima nagrade nego necje Stranac da ti kaze,bash je kvaran
Bogomi si u pravu treba neshto da radnem u ruke,malo sam oslabila sa vidom pa me strah promashicju i eto ti belaja.....
Staroj drugarici Superbaki cestitam na ubedljivom prvom mestu sa 15 poena, Komsiji Eku na drugom mestu, Sapku, Ramu i Mersiji na podeljenom trecem mestu. Bilo ko od vas da je pobedio pobeda bi bila zasluzena jer svako doprinosi forumu na svoj nacin.
Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
__________________ Nista nije vazno , kao vjestina nasih osjecaja kad primi boje ljubavi
i nista ne treba osporiti promjenama koje nastaju u vremenu cekanja