Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.
Glasali smo mi Atko. Barem ja. Ali nisam za sebe A Ljiva je halilce zaboravio, pa sad ne umije da popravi to. Moracemo ga mijenjat, ne zna da radi svoj poso
Glasali smo mi Atko. Barem ja. Ali nisam za sebe A Ljiva je halilce zaboravio, pa sad ne umije da popravi to. Moracemo ga mijenjat, ne zna da radi svoj poso
gotov je halilce,oduzecemo mu glasove,kad je neodgovoran,zar to sme da se desi moderatoru....
kao sto sam mnogo puta vec rekla,administracija ovog sajta je najbolja na netu....i tesko je reci ko je najbolji,svi su najbolji...svako na svoj nacin...ja sam glasala za Halilceta...LJUDINA JE U SVAKOM SMISLU STO SE FORUMA TICE
Joj ljudina...Odmorili smo se dok je bio u BANJU....
Sta da radim sad...?Bio je dobar Halilce....Moj glas ide Resko...Lijepe je slike uradio ,Halilce ima slabu kameru...
__________________ JEL SJENICA DJE JE NEKAD BILA ?
S obzirom da sam relativni kratko na ovom forumu nije mi lako proceniti i oceniti rad administratora.....
Sve pohvale za rad i angazovanost svim moderatorima,posebno Tahirovice i Halilce.
S obzirom da se dodeljuje samo jedan glas,ovoga puta glasacu za HAlilce.
Iskrene cestitke i pohvale za dosadasnj rad i ponasanje sa zeljema da tako nastavite i u buduce.
SELLAM
Ma dobro bre! Ja grešim,ha? A što moj burazer glasa za Reška? Pa neka je,i ja i Grujo smo glasali,jer je zaslužio.. Al'dogodine... Opet ćemo izvisit ja i Dajko!
Ma dobro bre! Ja grešim,ha? A što moj burazer glasa za Reška? Pa neka je,i ja i Grujo smo glasali,jer je zaslužio.. Al'dogodine... Opet ćemo izvisit ja i Dajko!
Imas ti jos i sestru,nisi ti sam(salim )se svi ste vi meni zlatni ja nemogu da se odlucim,ili... mogu cekaj glasam za LJIVA,posto ga nema na listi,OK?