Uh! brate tesko pitanje!!
Svi smo mi jedna cjelina, svako od nas na svoj nacin doprinosi ovom forumu da jednostavno zraci pozitivnoscu, druzenjem, informacijama iz prve ruke iz Sjenice, video klipovima, slikama iz Sjenice i ostalih dijelova svijeta. Ovaj forum ne bi bio sto jeste da stvarno nije svih.
Mi znamo da pisanjem na forumu ne mozemo da promijenimo svijet da bude idealan onako kako bi mi htjeli!......niti situaciju u Sjenici..
Ali mozemo da se druzimo i medusobno postujemo. Mnogi od nas su pronasli stare i stekli nove prijatelje, obnovili familijarne veze, razvili neke nove emocije, i to sve zahvaljujuci ovom forumu
Ali ima jedan post!!! na ovom forumu koji je za mene najupecatljiviji i najoriginalniji,, a to je Adnanov Post odnosio se na Halilceta i "Banja za Nerotkinje". Ja kada se toga sjetim gdje god da sam,, "Umirem Od Smijeha"
Te stoga zelim da nominiram svog prijatelja
Andana za Forumasa 2008.
Zbog njegove originalnosti, vremena poklonjenom ovom forumu, odlicnih postova!, znas kad dodjes umoran s'posla ponekad isfrustriran, kliknes na njegove postove i odjednom pocnes da se smijes...(zato kada sam na poslu ni u ludilu ne klikam)
PS
Adnane,
Sve jedno cu te udavit' nakon sto te sretnem

Dosta sam "Sena Internetusa" jos da budem "Forumasica 2008", coj'k bi me istjero iz kuce,.,, rek'o bi: "nikad mi vise ona graha skuhala ne bi"...
__________________________________________________ ____________
OOo, f*** opet kasnim opet Adnan kriv!