Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Predstavljanje članova svi naši članovi na sajtu mogu ovde da se predstave i napise nešto o sebi...

Your Ad Here
Pogledaj rezultate ankete: Najbolji forumaš 2008.g.
Adnan 13 39.39%
Elvis-Eko 5 15.15%
Supergirl 4 12.12%
Borichi 4 12.12%
Unicknammed 7 21.21%
Glasaci: 33. Možda necete moci glasati

odgovora
Staro 07-12-2008   #16
Registrovan
Početnik

kuho Avatar

S nama od: Feb 2007
Godine: 47
Standardno

Ja sam mislio da su mogli da udu u uzi izbor Adnan i Supergiri...
Moj glas ipak ide za mlade SUPERGIRI je najbolja.
selam svima....
kuho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 08-12-2008   #17
aaliyan
Gost

Standardno

POZZ svim clanovima naravno...

..Posto nisam bas aktivan clan sto se tice pisanja ali ne i citanja sa stranecesto vas pratim,malo je onih ''pravih''ljudi na moju veliku zalost koji bi eto uzeli ovu titulu za ovu nasu 2008 g..taman mislis ''e to je covek'' sledeci post se razocaras i sve tako redom...

E bas je i dobro ovo sto se glas mora dati ''samo'' jednom clanu jer zaista moj sledeci glas ne znam kome bi isao...

Moj glas ide @Adnanu...a napisati razlog mislim da nije potrebno,i sve ostalo reci bilo bi suvisno...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-12-2008   #18
The Beast
Domaćin

Crni Gruja Avatar

S nama od: Jan 2006
Godine: 28
Pošalji poruku MSN-om to Crni Gruja
Standardno

Samo tako, bas mi je drago sto smo ovo tako ozbiljno shvatili i sto se zalazemo da ovo isteramo do kraja. Ehhh sto bih i ja voleo da predlozim nekog, al mi neda necko

Crni Gruja je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-12-2008   #19
Samo Vas gledam...
Domaćin

halilce Avatar

S nama od: Jul 2006
Godine: 44
Pošalji poruku MSN-om to halilce Pošalji poruku Yahoo-om halilce
Standardno

Evo,alaha mi,za neki minut ću ti dozvoliti!
U drugoj temi,i tek posle mene...hehheeh
Staro 08-12-2008   #20
Registrovan
Dobar

S nama od: Oct 2008
Godine: 30
Standardno

Elvis-eko
dido je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-12-2008   #21
Registrovan
Domaćin

MajkaMaca Avatar

S nama od: Feb 2007
Godine: 52
Standardno

Najbolji clan??? tesko je dvojiti samo jednog/nu clana/icu ovog foruma,jer svi doprinose lijepom razgovoru i opustanju na forumu,svako na svoj nacin naravno.
Mogu samo da naglasim pored administracije,forum nemogu da zamislim bez:Stranca,Adnana,Seja-de,Elvis-eka, Mitka, postanskog broja,Chupke,Borichi,Supergirl,Ursuljanke,Mersije. ..i svih ostalih, ali ako se mora nek bude...neka da razmislim imam jos vremena
MajkaMaca je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-12-2008   #22
registroavnnn
Dobar

S nama od: Jun 2008
Standardno

uh...tesko je zaista odabrati najbolje...svi clanovi foruma su super osobe...mozda sam se sa nekima malo i kosila u pojedinim temema ali forum zato i postoji...cenim misljenje svakog od njih,svi-sve su jako,jako pametni i fini ljudi...i zato i jesam ovde...ovo je forum sa dusom...neznam zaista kome dati svoj glas...Adnanu,Eku,Mitku,Strancu,Hurmasici(njeni me textovi zaista dirnu),Supergirl,Ursuljanka,Mersija,Borichi,Chupka ...Sejo...ma svi su mi podjednako dragi likovi...i jos mnogi koje nisam nabrojala...svi zasluzuju da budu prvi...i naravno,da ne zaboravim da pomenem Recruit-a..

Zadnja promena od Crni Gruja : 08-12-2008 u 21:21.
hanna je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-12-2008   #23
vakica
Domaćin

supergirl Avatar

S nama od: Apr 2007
Godine: 21
Pošalji poruku Yahoo-om supergirl
Standardno

STRANAC
Oduzila bih kad bih pocela da dajem razloge.
Inace on je na poseban nacin obogatio forum u 2008.godini temom
"Turkovic Ensar alias STRANAC".... Ala nas je istrecao!
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-12-2008   #24
registroavnnn
Dobar

S nama od: Jun 2008
Standardno

neka neko od administratora ispravi greske u mom postu-pravopisne...ma u zurbi...gosti....HVALA!!!
hanna je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-12-2008   #25
preRegistrovan
Početnik

NeXeN Avatar

S nama od: Jan 2008
Pošalji poruku MSN-om to NeXeN
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od altuna Pogledaj poruku
...slanovo......temema....Usruljanka....
ali zadnja greska najjjjj
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-12-2008   #26
vakica
Domaćin

supergirl Avatar

S nama od: Apr 2007
Pošalji poruku Yahoo-om supergirl
Standardno

Altuna,zvacemo te kad naprave anketu:
"NAJBOLJI BISERAS 2008.godine "
supergirl je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-12-2008   #27
Registrovan
Dobar

ursuljanka Avatar

S nama od: Aug 2007
Godine: 26
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od NeXeN Pogledaj poruku
ali zadnja greska najjjjj

Odgovori sa citiranjem
Staro 08-12-2008   #28
tmusa
Dobar

tmusa Avatar

S nama od: Feb 2008
Pošalji poruku MSN-om to tmusa Pošalji poruku Yahoo-om tmusa
Standardno

Ursuljanka ja bih se sad vise ljutio na NEXENA sto je naznacio ovo nego na Altunu koja je nenamerno pogresila i koja se izvinila...
Ja da sam na tvojem mesto NEXENA BIH SAD PSOVAO....hehehehhehe

tmusa je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-12-2008   #29
Registrovan
Dobar

S nama od: Jan 2006
Standardno

Uh! brate tesko pitanje!!

Svi smo mi jedna cjelina, svako od nas na svoj nacin doprinosi ovom forumu da jednostavno zraci pozitivnoscu, druzenjem, informacijama iz prve ruke iz Sjenice, video klipovima, slikama iz Sjenice i ostalih dijelova svijeta. Ovaj forum ne bi bio sto jeste da stvarno nije svih.

Mi znamo da pisanjem na forumu ne mozemo da promijenimo svijet da bude idealan onako kako bi mi htjeli!......niti situaciju u Sjenici..

Ali mozemo da se druzimo i medusobno postujemo. Mnogi od nas su pronasli stare i stekli nove prijatelje, obnovili familijarne veze, razvili neke nove emocije, i to sve zahvaljujuci ovom forumu

Ali ima jedan post!!! na ovom forumu koji je za mene najupecatljiviji i najoriginalniji,, a to je Adnanov Post odnosio se na Halilceta i "Banja za Nerotkinje". Ja kada se toga sjetim gdje god da sam,, "Umirem Od Smijeha"

Te stoga zelim da nominiram svog prijatelja Andana za Forumasa 2008.

Zbog njegove originalnosti, vremena poklonjenom ovom forumu, odlicnih postova!, znas kad dodjes umoran s'posla ponekad isfrustriran, kliknes na njegove postove i odjednom pocnes da se smijes...(zato kada sam na poslu ni u ludilu ne klikam)

PS

Adnane,
Sve jedno cu te udavit' nakon sto te sretnem
Dosta sam "Sena Internetusa" jos da budem "Forumasica 2008", coj'k bi me istjero iz kuce,.,, rek'o bi: "nikad mi vise ona graha skuhala ne bi"...
__________________________________________________ ____________

OOo, f*** opet kasnim opet Adnan kriv!
borichi je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-12-2008   #30
Registrovan
Dobar

ursuljanka Avatar

S nama od: Aug 2007
Godine: 26
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od tmusa Pogledaj poruku
Ursuljanka ja bih se sad vise ljutio na NEXENA sto je naznacio ovo nego na Altunu koja je nenamerno pogresila i koja se izvinila...
Ja da sam na tvojem mesto NEXENA BIH SAD PSOVAO....hehehehhehe

Nisam ja Altuni ni zamerila,a sto se Nexena tice-sledece ljeto ako Bog da kupujem kokice preko puta Nexena a njemu cu samo da mahnem
ursuljanka je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
2008godine, forumaŠ, najbolji

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen