Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Predstavljanje članova svi naši članovi na sajtu mogu ovde da se predstave i napise nešto o sebi...

Your Ad Here
odgovora
Staro 01-09-2008   #1
Unicknnamed
Dobar

Unicknnamed Avatar

S nama od: Mar 2008
Godine: 36
Standardno Sellam svima....

Dragi moji puno srece svima od clanova ovog sajta do administracije,bilo mi je zadovoljstvo drziti se sa vama,navraticu ponekad da vidim sta ima novoga,a sto se tice pisanja to je ZAVRSENO.
Sve najbolje i Sellam Alejkum.
Unicknnamed je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 01-09-2008   #2
Registrovan
Domaćin

adnan Avatar

S nama od: Apr 2006
Godine: 45
Pošalji poruku MSN-om to adnan
Standardno

Sellam i tebi, hvala na druzenju.
adnan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 01-09-2008   #3
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

S nama od: Oct 2005
Godine: 32
pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

Ne razumem,zasto???

Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Tahirovce je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 01-09-2008   #4
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

S nama od: May 2006
Godine: 34
Standardno

@unicknammed
nema nas puno,a ovo j epravo mesto za sve sjenicane ma gde bili...
siguran sam da si jako omiljen clan medju svima nama,i nisam video da imas razloga da bi odlazio,ali ipak u tovje odluke se ne zelim mesati...
mi,sjenicani jako smo "hatarljivi" pa nekad nesto i pogresno protumacimo misleci da smo u pravu...
ja sma to doziveo 1000 puta u zivotu,pa i ovde,a zapravo nisma bio u pravu...
iskreno,voleo bih da se druzimo i dalje nekako si mi postao drag LIK i NICK...
nego,u svakom slucaju sve najbolje zelim i tebi i tvojoj porodici ma gde bili...
Ensar

BOLJE DA ME MRZE ZBOG ONOGA STO JESAM
NEGO DA ME VOLE ZBOG ONOGA STO NISAM

STRANAC je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 01-09-2008   #5
Dzigalce
Dobar

Dzigal Avatar

S nama od: Jan 2008
Standardno

Unicknnamed nije lijepo da nas napustis bas sad u Ramazanu.Bas su tvoji postovi bili poucni.Sve naj naj u zivotu.Selam
Dzigal je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 01-09-2008   #6
Unicknnamed
Dobar

Unicknnamed Avatar

S nama od: Mar 2008
Godine: 36
Standardno

Ja nisam rekao da odlazim sa sajta zauvjek,i nisam ljut ni na koga i mislim da nema razloga da se dize galama oko toga niti da se neko oseca krivim zbog toga.Sellam svima
Unicknnamed je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 01-09-2008   #7
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

S nama od: Oct 2005
Godine: 32
pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

ok drugar,kad god nam opet dosao, dobro nam dosao...
Bori se za ono sto volis ....
Tahirovce je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 02-09-2008   #8
vakica
Domaćin

supergirl Avatar

S nama od: Apr 2007
Godine: 21
Pošalji poruku Yahoo-om supergirl
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od STRANAC Pogledaj poruku
@unicknammed
nema nas puno,a ovo j epravo mesto za sve sjenicane ma gde bili...
siguran sam da si jako omiljen clan medju svima nama,i nisam video da imas razloga da bi odlazio,ali ipak u tovje odluke se ne zelim mesati...
mi,sjenicani jako smo "hatarljivi" pa nekad nesto i pogresno protumacimo misleci da smo u pravu...
ja sma to doziveo 1000 puta u zivotu,pa i ovde,a zapravo nisma bio u pravu...
iskreno,voleo bih da se druzimo i dalje nekako si mi postao drag LIK i NICK...
nego,u svakom slucaju sve najbolje zelim i tebi i tvojoj porodici ma gde bili...
Ensar
Kad porastem bicu ti!
Kako to da se u svakom tvom postu pronalazim?! Volela da bih da tren prije nego sto ukucas to sto zamislis,udjem u tvoj mozak,zakocim nesto i ja to napisem,jer ovako kao da te kopiram .....

@nenazvani,navucen si,neces nam se sad tako lako izvuc,veruj mi...
Ne moze se bez foruma dugo,znam......
Dok se ne vratis,puno mira....cekamo te.....
Odgovori sa citiranjem
Staro 02-09-2008   #9
The Beast
Domaćin

Crni Gruja Avatar

S nama od: Jan 2006
Godine: 28
Pošalji poruku MSN-om to Crni Gruja
Standardno

Unicknnamed, ne mogu da ti opisem koliko mi je zao sto nas napustas (figurativno), i koliko ce mi nedostajati tvoje pisanje. A koliko vidim nisam jedini, ima ih jos mnogo koji dijele moje misljenje. Ipak, nadam se da ti nije nesto krivo ostalo na nekog od nas i da s nam se vratiti ubrzo. Kao sto su ti vec rekli, kad god odlucio da nam se vratis, vrata ce ti biti sirom otvorena.

A sa kim cu ja sad na chatu pravit galamu??

Crni Gruja je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 02-09-2008   #10
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

S nama od: May 2006
Godine: 34
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od supergirl Pogledaj poruku
Kad porastem bicu ti!
Kako to da se u svakom tvom postu pronalazim?! Volela da bih da tren prije nego sto ukucas to sto zamislis,udjem u tvoj mozak,zakocim nesto i ja to napisem,jer ovako kao da te kopiram .....
Bices i vise,i bolje i dalje...
Ti si predivna osoba,dovoljno sam te upoznao i verujem u tebe...
STRANAC je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 02-09-2008   #11
registroavnnn
Dobar

S nama od: Jun 2008
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od Unicknnamed Pogledaj poruku
Dragi moji puno srece svima od clanova ovog sajta do administracije,bilo mi je zadovoljstvo drziti se sa vama,navraticu ponekad da vidim sta ima novoga,a sto se tice pisanja to je ZAVRSENO.
Sve najbolje i Sellam Alejkum.
Mitko...ti si jedna predivna osoba...zao mi je sto odlazis...ja sam pokusala ali nisam uspela...mada u neke teme vise nikada necu pogledati...bilo mi je zadovoljstvo citati te
hanna je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 02-09-2008   #12
Registrovan
Prijatelj

Rarica Avatar

S nama od: Aug 2007
Pošalji poruku MSN-om to Rarica
Standardno

Unicknnamed-kolko sam skontala mi se i bez ovoga znamo-iskreno ti mogu reci da mi je drago sto sam upoznala ovu tvoju drugu stranu,dosta sam naucila i hvala ti na tome.Nadam se da ces nam se opet vratiti,a ako Bog da,kad budes dolazio u Sjenicu znas na koju adresu imas bujrum! Selam!
Odgovori sa citiranjem
Staro 02-09-2008   #13
Neregistrovan
Početnik

S nama od: Jan 2008
Godine: 44
Standardno

... hvala na druzenju i super postovima

selam i tebi
nc.biber je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 03-09-2008   #14
Registrovan
Dobar

ursuljanka Avatar

S nama od: Aug 2007
Godine: 26
Standardno

Dje ces ti?Ako imas jos onakvih pricica nije ti fer da ih ne podijelis sa nama.S' obzirom da si Ursuljanin necu navaljivati-znam da nema fajde.Selam za tebe.
Odgovori sa citiranjem
Staro 30-03-2009   #15
Registrovan
Početnik

S nama od: Apr 2006
Godine: 37
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od ursuljanka Pogledaj poruku
Dje ces ti?Ako imas jos onakvih pricica nije ti fer da ih ne podijelis sa nama.S' obzirom da si Ursuljanin necu navaljivati-znam da nema fajde.Selam za tebe.
Vrlo pametno,i da navaljujes ne bi pomoglo.Takvi smo mi ursuljani.
backy je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
sellam, svima

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen