Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Politika Sjenice čak i u sjenici se vodi politika, evo prilike da se bliže upoznamo sa njom

Your Ad Here
odgovora
Staro 19-01-2008   #31
vakica
Domaćin

supergirl Avatar

S nama od: Apr 2007
Godine: 21
Pošalji poruku Yahoo-om supergirl
Question

Citiraj:
U originalu napisano od 36310 Pogledaj poruku
Radi Daki radi.Tu skoro je,jedan nas stari dedo,"izravnjo racune" sa Nedicem.Heheheeeee,nije hteo starina nikom da ostane duzan
Sta je uradio????
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 19-01-2008   #32
Registrovan
Prijatelj

36310 Avatar

S nama od: Feb 2007
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od supergirl Pogledaj poruku
Sta je uradio????
O tome sam ja vec pisao u temi:

Da li ste znali da...

...je jedan nas stari dedo,tu skoro, kad je bio pijacni dan u Sjenici,dograbivsi rukama nekakvu drzalicu,koju je neki seljak donio taj dan da proda,istom tom drzalicom izmlatio bivseg sefa Sjenicke policije(Milana Nedica) zadavsimu na taj nacin "lakse"(hahahaaa) povrede svuda po tijelu i tako ga na jedan,Sjenicacima svojstven nacin,ispratio da se po bolnicama i banjama shirom Srbije seca tog dana,tog deda i svega onoga sto je Sjenicacima radio za onih par godina Milosevicevog rezima.
Odgovori sa citiranjem
Staro 19-01-2008   #33
Registrovan
Početnik

Undercover 007 Avatar

S nama od: Sep 2006
Godine: 33
Standardno

Ocigledno poznajete cundu cim ste ga povezali sa ovom pricom bas mi je drago jer ipak je to sin od moje tetke i moj brat bolje receno.Stranac ti poznajes i mene i oca mi pa javi mi se molim te bas bih voljeo da znam o kom je rijec.Selam za vas sviju.
Undercover 007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 19-01-2008   #34
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

S nama od: May 2006
Godine: 34
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od Undercover 007 Pogledaj poruku
Ocigledno poznajete cundu cim ste ga povezali sa ovom pricom bas mi je drago jer ipak je to sin od moje tetke i moj brat bolje receno.Stranac ti poznajes i mene i oca mi pa javi mi se molim te bas bih voljeo da znam o kom je rijec.Selam za vas sviju.
poslao sam ti PRIVATNU PORUKU
da vidim da li ces se sada setiti...
STRANAC je sada online  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 19-01-2008   #35
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

Standardno

Citiraj:
Hahahaaa,ma znam STRANAC,prepoznao sam ga i ja cim je pomenuo deda...
Namerno sam permutovao naka slova...necu da ga ofiram.
hhehehe
izvini sto sam bio malo PLAVUSA...
hehhehe BLOND MOMENT....
STRANAC je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 19-01-2008   #36
Registrovan
Prijatelj

36310 Avatar

S nama od: Feb 2007
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od STRANAC Pogledaj poruku
hhehehe
izvini sto sam bio malo PLAVUSA...
hehhehe BLOND MOMENT....

Hahahaaa...vala se meni dolazi da se bas malko ofarbam u plavo...Sto rece jedna crnka:"Hocu malo da odmorim glavu"
36310 je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 19-01-2008   #37
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

Standardno

meni po neka ZAMRSI CD,
pa ni tamo ni tamo...
heheheh
STRANAC je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 20-01-2008   #38
vakica
Domaćin

supergirl Avatar

S nama od: Apr 2007
Godine: 21
Pošalji poruku Yahoo-om supergirl
Wink

Citiraj:
Hahahaaa...vala se meni dolazi da se bas malko ofarbam u plavo...Sto rece jedna crnka:"Hocu malo da odmorim glavu"
Zato sam se ja i ofarbala!
Dok sam glumela "pametnicu", javljala se na ozbiljne teme i svadjala se (ovo pogotovu)-bila sam debil!
Sad dok imam ovaj potpis,i dok "radim i cutim"-svima sam hasul-dijete!
supergirl je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 22-01-2008   #39
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

S nama od: Oct 2005
Godine: 32
pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od Undercover 007 Pogledaj poruku
Imas selam od Rama,a ti nam poselami Avda.....

Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Tahirovce je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-07-2008   #40
Registrovan
Početnik

Undercover 007 Avatar

S nama od: Sep 2006
Godine: 33
Standardno

Alejkumu Sellam Tahirovce.Kako je Ramo?Poselami ga od mene i reci mu da dolazim dolje uskoro obeco je da me upozna sa sjenickim ljepotama
Undercover 007 je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 13-07-2008   #41
registroavnnn
Dobar

S nama od: Jun 2008
Standardno

Posle Svega Ovdde Procitanog Prosto Se Pitam Kako Smo Opet Glupi I Nezreli....
Zasto Se Konacno Ne Pomire Nasa Braca...
hanna je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 15-07-2008   #42
Registrovan
Domaćin

superbaka Avatar

Standardno

Eto narode moj napaceni pocela sam da citam ovu turturu nad nasim narodom. do kraja ne mogu da procitam jer me sve ovo boli ovo je strasno.I mi opet sa tim ljudima zivimo i komuniciramo nasim dusmanima a i zmedju sebe pravimo podele.Bog ce nas jos vise kazniti.Evo sta cu reci. mrni da se ovo desilo kao Masovicu jer sam tu stala sa citanjem niko nebi ostao ziv.Ceo sup bih u vazduh digla nit bi mi trebo ni komandir ni niko. ja bi to na svoj nacin resila verujte mi.Sve bih ih pobila do jednoga a mnogo me zabole sto ovo ide na javno.Ti lokalni policajci neka se nakace ravnom sebi a ne na nejac i mucke mamu im jebem.
superbaka je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 16-07-2008   #43
Neregistrovan
Početnik

S nama od: Jan 2008
Godine: 44
Standardno

Pa bas nek si dala svoj komentar superbako!
svi mi bi trebali ovo da procitamo po jednom mjesecno! a oni sto brzo zaboravljaju, kao P off P, i svake hefte!
nek se zna i nek se nikad ne zaboravi!
nek se pomenu i "nasi" izdajnici i nek i omladina zna ko je (bio) mile nedic i ostali zlocinci!
a oni sto ispijaju kahve sa tim zlocincima neka him je teski haram!
.. eto samo nek se zna!
nc.biber je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 14-08-2008   #44
registroavnnn
Dobar

Standardno

zasto niko ne pise u ovoj temi
hanna je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 27-03-2009   #45
Registrovan
Početnik

S nama od: Mar 2009
Standardno

tema je interesantna a(ZALOSNA)ko nije osetio nezna sta to znaci pre je bilo 1drzi a 2 biju a sad 5 postrojavaju a 10biju,prosla su i ta vremena ne ponovila se dobro je dase znaju ti ZLIKOVCI a nista nisu bolji ni oni koji piju kahve sa njima;ALAHUEKBER:POSVETITE se veri postujte brata muslimana,ma kakav bio ako srlja uputite ga na pravi put posetite ga sta su radili zlikovci mozda je zaboravio ne pijte kahve sa zlikovcima i onim stosu sa njima PISITE o tim dogadjajima.SELAM braci Muslimanima
dahtim je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
1992, 2000, godine, periodu, sandžaku, zbivanja

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen