Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.
...je jedan nas stari dedo,tu skoro, kad je bio pijacni dan u Sjenici,dograbivsi rukama nekakvu drzalicu,koju je neki seljak donio taj dan da proda,istom tom drzalicom izmlatio bivseg sefa Sjenicke policije(Milana Nedica) zadavsimu na taj nacin "lakse"(hahahaaa) povrede svuda po tijelu i tako ga na jedan,Sjenicacima svojstven nacin,ispratio da se po bolnicama i banjama shirom Srbije seca tog dana,tog deda i svega onoga sto je Sjenicacima radio za onih par godina Milosevicevog rezima.
__________________ Glasom koga nemam, u jeziku koga nemam, o kući koju nemam, ja pjevam pjesmu majko!!!
Ocigledno poznajete cundu cim ste ga povezali sa ovom pricom bas mi je drago jer ipak je to sin od moje tetke i moj brat bolje receno.Stranac ti poznajes i mene i oca mi pa javi mi se molim te bas bih voljeo da znam o kom je rijec.Selam za vas sviju.
Ocigledno poznajete cundu cim ste ga povezali sa ovom pricom bas mi je drago jer ipak je to sin od moje tetke i moj brat bolje receno.Stranac ti poznajes i mene i oca mi pa javi mi se molim te bas bih voljeo da znam o kom je rijec.Selam za vas sviju.
poslao sam ti PRIVATNU PORUKU
da vidim da li ces se sada setiti...
Hahahaaa...vala se meni dolazi da se bas malko ofarbam u plavo...Sto rece jedna crnka:"Hocu malo da odmorim glavu"
Zato sam se ja i ofarbala!
Dok sam glumela "pametnicu", javljala se na ozbiljne teme i svadjala se (ovo pogotovu)-bila sam debil!
Sad dok imam ovaj potpis,i dok "radim i cutim"-svima sam hasul-dijete!
Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Eto narode moj napaceni pocela sam da citam ovu turturu nad nasim narodom. do kraja ne mogu da procitam jer me sve ovo boli ovo je strasno.I mi opet sa tim ljudima zivimo i komuniciramo nasim dusmanima a i zmedju sebe pravimo podele.Bog ce nas jos vise kazniti.Evo sta cu reci. mrni da se ovo desilo kao Masovicu jer sam tu stala sa citanjem niko nebi ostao ziv.Ceo sup bih u vazduh digla nit bi mi trebo ni komandir ni niko. ja bi to na svoj nacin resila verujte mi.Sve bih ih pobila do jednoga a mnogo me zabole sto ovo ide na javno.Ti lokalni policajci neka se nakace ravnom sebi a ne na nejac i mucke mamu im jebem.
Pa bas nek si dala svoj komentar superbako!
svi mi bi trebali ovo da procitamo po jednom mjesecno! a oni sto brzo zaboravljaju, kao P off P, i svake hefte! nek se zna i nek se nikad ne zaboravi!
nek se pomenu i "nasi" izdajnici i nek i omladina zna ko je (bio) mile nedic i ostali zlocinci!
a oni sto ispijaju kahve sa tim zlocincima neka him je teski haram! .. eto samo nek se zna!
tema je interesantna a(ZALOSNA)ko nije osetio nezna sta to znaci pre je bilo 1drzi a 2 biju a sad 5 postrojavaju a 10biju,prosla su i ta vremena ne ponovila se dobro je dase znaju ti ZLIKOVCI a nista nisu bolji ni oni koji piju kahve sa njima;ALAHUEKBER:POSVETITE se veri postujte brata muslimana,ma kakav bio ako srlja uputite ga na pravi put posetite ga sta su radili zlikovci mozda je zaboravio ne pijte kahve sa zlikovcima i onim stosu sa njima PISITE o tim dogadjajima.SELAM braci Muslimanima