Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Politika Sjenice čak i u sjenici se vodi politika, evo prilike da se bliže upoznamo sa njom

Your Ad Here
odgovora
Staro 09-08-2007   #1
Registrovan
Prijatelj

36310 Avatar

S nama od: Feb 2007
Standardno SUNCE SE PONOVO RADjA

Da to je bila prva misao koja mi je prosla kroz glavu kada sam cuo da su Ljajic i Ugljanin konacno na putu da jedan drugom pruze ruku saradnje i pomirenja.Bilo je krajnje vrijeme da se to dogodi,sad ostaje da se vidi koliko su spremni na kompromis i dali ce u Sandzaku uskoro poceti da duvaju vetrovi promene???

EVO TOG NOVINSKOG CLANKA:

Pomirenje na pomolu

6. avgust 2007

Nakon višegodišnjeg političkog sukoba u Sandžaku, na pomolu je pomirenje Rasima Ljajića i Sulejmana Ugljanina, a dve najjače bošnjačke opcije mogle bi uskoro da zakopaju "ratne sekire". To su juče za "Novosti" poručili sam Ljajić i jedan od nabližih Ugljaninovih saradnika Esad Džudžević.

- Spremni smo na saradnju sa Ugljaninovom strankom i svima kojima je interes razvoj Sandžaka - najavio je Ljajić, prvi čovek Sandžačke demokratske partije. - Stvorena je slika o nestabilnosti regiona zbog naših političkih sukoba, a niko više ne želi da ulaže u Sandžak.

Ljajić, koji je i ministar za rad i socijalnu politiku u Vladi Srbije, naglasio je da je u interesu svih u Sandžaku da se stvori široki front zarad njegovog ekonomskog, kulturnog, duhovnog i svakog drugog razvoja.

- Moramo svi da pomognemo da se smanji nezaposlenost i da se poveća investiranje u Sandžak. Nijedan jedini dinar iz stranih investicija nije došao u Novi Pazar, iako je pre nekoliko godina to bio jedan od vodećih centara male privrede u Srbiji - napomenuo je lider SDP.

Esad Džudžević tvrdi za naš list da Ugljaninova koalicija "Lista za Sandžak" sa zadovoljstvom prihvata poziv na saradnju.

- Već postoje početne pozitivne poruke između dve najjače opcije u Sandžaku - rekao je Džudžević i objasnio da su ti pozitivni signali rezultat zajedničkog učešća njegovog koalicionog partnera Bajrama Omeragića i Rasima Ljajića u Vladi Srbije. - Ne bi trebalo isključiti ni podršku poslanika SDP mom izboru za potpredsednika Skupštine Srbije.

Džudžević je ocenio da je ta saradnja na republičkom nivou delovala blagotvorno na birače obe grupacije u Sandžaku - i Ljajićevu i Ugljaninovu, te da je smanjila međustranačke tenzije.

ZAJEDNO U VLASTI

Govoreći o mogućnosti da nakon predstojećih lokalnih izbora u opštinama u Sandžaku zajednički vladaju SDP i "Lista za Sandžak", ni Ljajić ni Džudžević nisu isključili tu opciju.

- SDP je i pre ovih izbora slao poruke da je otvoren za saradnju sa Ugljaninovom strankom. Apsolutno ostajemo pri tom stavu i nakon sledećih izbora - poručio je ministar Ljajić.

Džudžević je naveo da je nije nemoguće da Ugljanin i Njajić uskoro budu zajedno i na vlasti u Sandžaku, ali je ostavio ogradu da vreme to pokaže, dodajući "o tom-potom"
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 09-08-2007   #2
Registrovan
Početnik

S nama od: Jan 2006
Godine: 24
Pošalji poruku AIM Murcho Pošalji poruku MSN-om to Murcho Pošalji poruku Yahoo-om Murcho
Standardno

hej sto nece dat dragi Allah!!!!
Murcho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-08-2007   #3
Registrovan
Dobar

liliput Avatar

S nama od: Oct 2005
Godine: 27
Pošalji poruku MSN-om to liliput
Standardno

bice ako Bog da.....
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-08-2007   #4
Samo Vas gledam...
Domaćin

halilce Avatar

S nama od: Jul 2006
Godine: 44
Pošalji poruku MSN-om to halilce Pošalji poruku Yahoo-om halilce
Standardno

Danas je u novinama pisalo,da se ove dve opcije pomiruju uz pomoć Evrope!!!

Neka od posmatračkih misija je pre neki dan posetila Pazar!

Vrijeme bi bilo,da se više ne dijelimo i gledamo ko je Za Rasima,a ko za Sulja!

Mi smo bitni,a ne oni.....
Staro 10-08-2007   #5
The Beast
Domaćin

Crni Gruja Avatar

S nama od: Jan 2006
Godine: 28
Pošalji poruku MSN-om to Crni Gruja
Standardno

Nazovite me pesimistom, ali ja ipak mislim da ova saradnja nece dugo trajati, i da ce, kada se okonca, napraviti veci razdor izmedju nas (bosnjaka) nego sto je ikad bio.

Ipak se potajno nadam da je ovo pocetak jednog svijetlog vremena za Sandzak i nas, sandzaklije.

Crni Gruja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 10-08-2007   #6
Eko
Eko
Početnik

Eko Avatar

S nama od: Jul 2007
Godine: 32
Pošalji poruku MSN-om to Eko
Standardno

Ako bog da da to uspe, a samo nek bude narodu bolje. Nego i ja se plasim da ce se tu opet nesto desit, pogotovo kad budu dijelili vlast, pa ko ce dje...

Posjeti www.enes-arh.8m.net
Eko je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 10-08-2007   #7
Registrovan
Prijatelj

36310 Avatar

Standardno

Da bi da se pomire pa...mora biti bolje nego sto je do sad bilo.

I ja sam umereni optimista mada nemogu da sakrijem zadovoljstvo zbog ove vijesti.Cekali smo je godinama...
36310 je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 10-08-2007   #8
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

Dosadilo im da gube, pa............

Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Tahirovce je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 13-08-2007   #9
Registrovan
Početnik

lejla Avatar

S nama od: Nov 2005
Godine: 30
Pošalji poruku MSN-om to lejla
Standardno

neka ti sad.ne dolivaj ulje na vatru.....

nam bas to malo nedostaje
lejla je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 13-08-2007   #10
Eko
Eko
Početnik

Eko Avatar

S nama od: Jul 2007
Pošalji poruku MSN-om to Eko
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od Tahirovce
Dosadilo im da gube, pa............
Vala gubio ne gubio, narodu ti isto dodje, lose.
Eko je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 21-08-2007   #11
Registrovan
Prijatelj

36310 Avatar

Standardno

Izgleda da se od ovog Sunca necemo puno ogrijat jer je nazalost prije njegovog radjanja doslo do iznenadnog pomracenja...o cemu se radi???

Pa eto saznao sam(nezvanicno) da je Prijepoljski biznismen Bahrija Beganović Lutka odlucio da se ukljuci u politicki zivot Sandzaka i da je na putu da oformi partiju koja ce se zvati Demokratska Partija Sandzaka(DPS)...

Ovim putem zelim da se najiskrenije zahvalim Drzavnoj bezbednosti koja je,zabrinuta zbog Sunca koje se naziralo na horizontu,uspela da izazove pomracenje Sunca i da nas na taj nacin "zastiti" od njenog zracenja.
36310 je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 21-08-2007   #12
vakica
Domaćin

supergirl Avatar

S nama od: Apr 2007
Godine: 21
Pošalji poruku Yahoo-om supergirl
Standardno

Citiraj:
pogotovo kad budu dijelili vlast, pa ko ce dje...
Onda bi trebalo da nema "vasih"-"nasih",najbolje da obojica podnesu ostavke i da dodje jedan na celo tog "zbira"...

36310 svaka cast za ovu simboliku. Mora da si imao 5 iz srpskog! Znas da se sunce uvijek posle pomracenja opet pojavi....To je od Boga!
Odgovori sa citiranjem
Staro 22-08-2007   #13
Registrovan
Prijatelj

36310 Avatar

Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od supergirl
...Znas da se sunce uvijek posle pomracenja opet pojavi....To je od Boga!

AkoBogda Supergirl,akoBogda.

PS:

Iz Srpskog sam vazda im'o neku mrtvu dvojku...sto bi reko Adna-j-n:

"Sve je relativno"
36310 je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 22-08-2007   #14
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

E to ce biti jaka stranka,hahahhahahah

Imao je tako jedan bzismen u Novom Pazaru, osnovao stranku izasao na izbore, pa imao manje glasova nego kandidata za odbornike ..........
Tahirovce je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-08-2007   #15
vakica
Domaćin

supergirl Avatar

S nama od: Apr 2007
Godine: 21
Pošalji poruku Yahoo-om supergirl
Standardno

Ma to ne treba da nas sekira. Imamo i mi tih badza punih dzepova koji se pojavljuju na izborima,a....
supergirl je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
ponovo, radja, sunce

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen