Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Politika Sjenice čak i u sjenici se vodi politika, evo prilike da se bliže upoznamo sa njom

Your Ad Here
odgovora
Staro 25-06-2008   #31
vakica
Domaćin

supergirl Avatar

S nama od: Apr 2007
Godine: 21
Pošalji poruku Yahoo-om supergirl
Standardno

Najrahitniji,po meni,bi bili kad bi se sunce ponovo rodilo,tj. kad bi se ujedinili!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 26-06-2008   #32
sabina 2
Gost

Standardno

meni je sve jedno.....mlada sam ja za politiku..hehe a i ti!!!Najlepse nam je da pisemo stihove,,,,nekako mi to najlepse lezi ne znam sto!Neka se ovi stariji malo pobrinu oko politike!

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 26-06-2008   #33
Registrovan
Domaćin

Elvis-Eko Avatar

S nama od: Dec 2006
Godine: 40
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od supergirl Pogledaj poruku
Najrahitniji,po meni,bi bili kad bi se sunce ponovo rodilo,tj. kad bi se ujedinili!

Ujedinili bi se oni kad bi predstavljali interese naroda ali posto su samo licni interesi u pitanju onda nema od toga nista
Uostalom , dokaz za to predstavljaju rezultati i situacija u kojoj se Sjenica nalazi u proteklih 15tak godina
Elvis-Eko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 26-06-2008   #34
Registrovan
Domaćin

Elvis-Eko Avatar

S nama od: Dec 2006
Godine: 40
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od sabina 2 Pogledaj poruku
meni je sve jedno.....mlada sam ja za politiku..hehe a i ti!!!Najlepse nam je da pisemo stihove,,,,nekako mi to najlepse lezi ne znam sto!Neka se ovi stariji malo pobrinu oko politike!

Zato pisi stihove i ne zabadaj nos gdje ti nije mjesto
Elvis-Eko je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 26-06-2008   #35
sabina 2
Gost

Standardno

nisam htela...a sad bas hocu...merak mi!!!!

Odgovori sa citiranjem
Staro 27-06-2008   #36
registroavnnn
Dobar

S nama od: Jun 2008
Standardno

eko,u pravu si za to,politicari bi trebalo da tako postupaju,ali mi se cini da ce se tako nesto tesko dogoditi,onaj ko dovoljno poznaje ljude na vlasti zna i zasto
hanna je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-07-2008   #37
Registrovan
Početnik

Undercover 007 Avatar

S nama od: Sep 2006
Godine: 33
Standardno

Efo rekla ti je cabina sta posle.Puno se izmeno i taj nas narod dolje, kad su curice od 15 god pocele aktivno da se bave politikom zaista cudno.Ali dobro je to nemojte pogresno shavatiti kako ste krenule mozda i bude nesto od vas, u najmanju ruku nadam se da cete dogurati do ministarskih fotelja ljubi vas tetka hadzira samo napred
Undercover 007 je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 15-08-2008   #38
registroavnnn
Dobar

S nama od: Jun 2008
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od Undercover 007 Pogledaj poruku
Efo rekla ti je cabina sta posle.Puno se izmeno i taj nas narod dolje, kad su curice od 15 god pocele aktivno da se bave politikom zaista cudno.Ali dobro je to nemojte pogresno shavatiti kako ste krenule mozda i bude nesto od vas, u najmanju ruku nadam se da cete dogurati do ministarskih fotelja ljubi vas tetka hadzira samo napred
za kralja i otadzbinu!!!

tetki hadziri kazi da sam dve godine mladja od tebe
hanna je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 20-08-2008   #39
Soldiers of fortune
Prijatelj

S nama od: Jul 2007
Godine: 45
Pošalji poruku MSN-om to Musko
Standardno

hmmmmmmmmmmmmm za našu čaršiju je sunce davno zašlo i neće se još dugo roditi!!!!!
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
ponovo, radja, sunce

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen