Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.
Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Ovde mediji pisu da je glavna svrha ustava da Kosovo ostane pod upravom Srbije, i da ce ako se usvoji udaljiti Srbiju od EU. Kostunica kaze suprotno, da ce ustav pribliziti Srbiju EU (pogleaj liliputov link gore). Da li verovati EU ili Kostunici i sto je on dosao u N.Pazar da "peca" glasove?
__________________ SVE JE RELATIVNO
pa to se jasno vidi. nije njima stalo uopste do sandzaka.da ih je zanimao sandzak ne bilo ko sto je sad.nego samo pred izbore kad trebaju glasovi tad dodje i prica kolko je "vazan sandzak". a ne treba verovat ni EU a ni kostunici
kostunica u novom pazarau.jedino me interesuje kad je dolazio u pazar,tutin i rasku sto nije svratio i do sjenice bilo mu tesko da se penje valjda.sjenicu ni ne broje valjda...
Ja ću pokušati da ti objasnim zašto. Jer je Sjenica pala na ispitu samosvijesti, pa im valjda ni nije bitna. Naime, u Sjenici je stvorena totalna podjela izmedju SDA i SDP, a od obe te stranke Koštunici (valjda je to svima poznato) ne prijeti opasnost po izglasavanje ustava.
Da je g. Džemail Suljević ostao dovoljno jak na minulim izborima, kao što nije - i te kako bi oni dolazili i tamo kod vas.
Ovako, opredijelili ste se na minulim izborima uglavnom izmedju te dvije simbiozne izdajničke opcije, i smatra se da vi nećete pretpostaviti "značajan problem". Da ćete potpisati vlastito samoubojstvo!
Ako želite da Koštunicu vidite gore kod vas, samo napravite jedan (makar simboličan) skup u korist bojkota ustava, i ima da vam dodje u musafire pun autobus vladinih službenika, a možda i Koštunica i Voja iznajme sobe u Borićima na par dana. poz.
__________________ ''Tudju zemlju nećemo, svoje zemlje ne damo, Sand�ak ucijelo hoćemo!
Mi smo narod i bićemo i na drugo pristat nećemo'' (Sulejman Tabaković)
Da je g. Džemail Suljević ostao dovoljno jak na minulim izborima, kao što nije - i te kako bi oni dolazili i tamo kod vas
Zahvaljujem se Sjeničacima,što su glasali manje na ovim izborima,za opciju koju zastupa Džemail.Jer,on se prodavao celo vrijeme između Sulja i Rasima!Nadam se
Citiraj:
Da ćete potpisati vlastito samoubojstvo
!
A ako su ove dvije opcije izdajničke,i da je Džemail jači danas nego prije 2 godine,Kočtunica u Sjenicu NE DOLAZI ZBOG PREDSJEDNIKA OPŠTINE!
Da je na toj funkciji,neko iz SDA,dotrčo bi on sigurno,sa cijelom svitom!
A da je predsjednik,neko iz NPS,Koštunica bi iz Raške,otišao direktno u Ivanjicu,pa makar i VOZOM!
Ja neznam Riki sto to kazes "Resko ako vam....",nije Resko raspisao izbore,niti sam ja relevantan da to uradim,nemoj mene provizat pojedinacno(mada sam glaso za DA,i ponosim se time),i nemoj zaboravit ono bacanje zastave sa bioskopa....