Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Politika Sjenice čak i u sjenici se vodi politika, evo prilike da se bliže upoznamo sa njom

Your Ad Here
odgovora
Staro 19-01-2007   #16
Gost

Standardno

I meni... ili ako moze halilce preko msn, nek mi javi pm...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 19-01-2007   #17
Registrovan
Početnik

S nama od: Sep 2006
Godine: 50
Standardno

Nisam vidio čestitku, ali svakako hvala.

Nije mi bio komp u redu, imao sam reklamaciju mat. ploče i čekao sam novu.. Spora procedura, tek prije neki dan mi je komp osposobljen ali nisam zaboravio ovaj forum.

Izbori dakle nisu razlog mog neodlaska, baš naprotiv, to bi mi bio razlog da ostanem i "hvališem se". Mislim da je moj favorit, g. Suljević, u uslovima izrazito nepravedne situacije (budući da se nije prodao Beogradu kao dvojica ostalih političara) i gdje nije imao moćne medije, pa i čitavu vladu iza sebe kao što je imaju dvojica drugih političara - postigao skoro fantastičan rezultat u Sjenici.

Da je imao televiziju poput "regionalne tv" ili "jedinstva", koja će da trubi 24-časovno o njemu, kao što su trubile o dvojici ostalih političara, rezultat bi bio sasvim drugačiji. Medijska blokada je učinila svoje, i možda će u budućnosti nastupiti još teži dani za NPS, ali mi koji smo čvrst u svojim uvjerenjima poznajemo "igru" koju nam nameću aligatori iz Beograda, deleći naš narod kako bi vladali nama. Sve najbolje.
Talino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 27-02-2009   #18
PILJAK
Početnik

S nama od: Feb 2009
Godine: 40
Standardno

sellam braco i sestre forumasi bas je ovaj predlog bio pravi i svaka cast sto si otvorijo ovu temu ali se malo bojim da nismo zakasnili sa himnom pogotovu sada kada se ove nase ulizice ponasaju ovako.Posto dugo imamo zastavu SANDZAKA treba i himna ,treba polako docice sve na svoje treba nam sada mnogo "SABORA" trba dosta promjena ovdje kod nas a mozda se i himna doci na red . manet
farefax je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
himne, predlog, sandzaka

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen