Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Politika Sjenice čak i u sjenici se vodi politika, evo prilike da se bliže upoznamo sa njom

Your Ad Here
odgovora
Staro 23-07-2006   #16
Registrovan
Početnik

S nama od: Dec 2005
Godine: 45
Standardno

Lijepo je ovo Resko sto si ti sliko i sto kazes da su slike kad ste se okupljali a reci mi samo sta je ta SDA uradila za Sjenicu pa pogledajte samo zgrade kakve su nam . Nemoj mo se vezati za jednu stranku sto rece STRANAC nego da vidimo ko ce najbolje da nam pomogne i da donese neki preporod u privredi Sjenice i Sandzaka. A to sto ti podrzavas sulja to je tvoja stvar ali veruj mi nemamo nikakvu korist od njega i ja licno ne vidim sta je ON uradio za nas kraj samo ga je osiromasio i obogaljio za 100 godina unazad. A ovo sto sam ja napiso znam da se nece nekima svideti ali ja samo kazem sta mislim. a ovo para sto ste potrosili do pazara bolje je bilo da ste dali nekima koji nemaju.
Sadik je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 23-07-2006   #17
Registrovan
Početnik

S nama od: Apr 2006
Godine: 39
Standardno

svaka cast Sadike
neno je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 23-07-2006   #18
Samo Vas gledam...
Domaćin

halilce Avatar

S nama od: Jul 2006
Godine: 44
Pošalji poruku MSN-om to halilce Pošalji poruku Yahoo-om halilce
Standardno

E,ĐE SI DOSAD;PULJKOOOO!
Staro 23-07-2006   #19
Registrovan
Početnik

S nama od: Apr 2006
Godine: 39
Standardno

evo me puljciceeeee
neno je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-07-2006   #20
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

S nama od: Oct 2005
Godine: 32
pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

Prvo bi da kazem da i meni smeta to sto se ljudi svadjaju zbog stranaka ali kad to krene tesko je zauztaviti,a Sadike sta je i kolko je ko uradio za Sjenicu to treba svako sam i naj svoj nacin da oceni, vidi i njemu da da podrsku-glas.A sto se tice para svako je finansirao put za sebe,a odredjivati nekom kako ce potrositi svoj novac mislim da je i vise nego glupo....

Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Tahirovce je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 27-07-2006   #21
Registrovan
Početnik

Godine: 45
Standardno

Ne Resko nisi me ti bas u potpunosti razumeo ne mislim ja na ljude kao pojedince vec na nase stranke koje nas upropastise sa svojim kampanjama. A ti kao odrastao covek mozes da trosis svoj novac kako hoces i gde hoces, samo je malo preterano toliko se zalagati za nekoga ko ne cini nista za nase stanovnistvo u Sandzaku.
Sadik je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 28-07-2006   #22
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

S nama od: Oct 2005
pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

kako su to stranke nekog upropastile kampanjama?A ko ce se i koliko zalagati za nekog opet je licna stvar pojedinca....
Tahirovce je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 29-07-2006   #23
Samo Vas gledam...
Domaćin

halilce Avatar

Standardno

MOLIO BIH DA SE OVA TEMA ŠTO PRIJE ZATVORI!!!!!!!!

ISTEKAO JOJ JE ROK TRAJANJA!!!!!
halilce je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 29-07-2006   #24
Registrovan
Početnik

riki Avatar

Standardno

slazem se jer suvise je komentarisati ovo qjer precice na nesto vise od obicnog komentara svima ce doci sudni dan pa kod allaha neka traze podrsku svi prece im je nego sto se narod svadja i prepire i negovore braca medjusobno a to je odsta pogubno za ovo nas malo bosnjaka koji zive na ovom poducju

treba da odu sa politicke scene svi koji su dosad bili jer nijedan neradi za narod a rade samo za sebe i za par ljudi oko sebe

prema tome svak ima svoje misljenje i razmisljanje i nik nikoga nemoze vuci vise za nos
Odgovori sa citiranjem
Staro 06-09-2006   #25
Registrovan
Početnik

S nama od: Sep 2006
Godine: 50
Standardno

Večeras u 20h. bio je na novopazarskoj tv JEDINSTVO nastup koalicije Demokratska Stranka srbije - Nova Srbija (Koštunica- Ilić). Sutra posle podje je repriza ko nije gledao. Trebalo bi svi to da vide.

Nakon emisije prikazan je kratki petnaestominutni film sa završnog skupa ove koalicije u novopazarskom domu kulture. Gost koalicije bio je lider SDA g. Ugljanin sa najužim rukovodstvom SDA u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici.

Početak tok kratkog filma me zapanjio. Najprije započinje intoniranje srpske himne "Bože pravde" i kompletna ekipa SDA (nermin Bejtović, Fikret Hodžić, Ugljanin, Bajro Omeragić, Esad Džudžević itd. sve sa spomenutim čelnicima SDA za Sjenicu i Tutin) - Oni ustaju dok se intonira ova himna, koja samim svojim tekstom diskvalifikuje ne-srbe, ne-pravoslavce i anti-monarhiste (tj. protivnike gradjanskog društva).

Bio sam dugo vremena odan stranci demokratske akcije, vjerujte da sam veoma teško podnio ovu scenu. Ko nije gledao, sutra (u srijedu) ide na Jedinstvu repriza u popodnevnim satima, obavezno pogledajte.
Talino je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 06-09-2006   #26
Samo Vas gledam...
Domaćin

halilce Avatar

Standardno

Hvala talino,samo si i ovo trebao da postaviš u podtemu lokalni izbori!

Ovi naši iz SDA će pomisliti da daješ podršku Sulju,pa će danas kad bude prenos utakmice Srbija-Poljska,kod kuće stajati mirno,kad bude Intonirana himna Bože pravde.

Baš ka ljider!
halilce je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 06-09-2006   #27
Registrovan
Početnik

S nama od: Sep 2006
Godine: 50
Standardno

Hvala. Ukoliko sam pogrešio u izboru porforuma, nadam se da će admin premjestiti temu u adekvatam topic. A možda je dobro i da ovdje ostane, zbog naslova teme.

Inače sam dugo bio vatreni podržavalac SDA, poodavno sumnjam da je po srijedi jedna prljava rabota, i ovaj bezobrazluk preksinoć mi je konačno otvorio oči i srce, tako da ako neko pomisli da sam ovime dao podršku stranci SDA (koja je, usput da kažem, izdala sve vlastite programske ciljeve) - onda neka primijeni mišljenje.

Inače ne vjerujem da će neki stajati mirno na utakmici, ali ko zna... lol.
Talino je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-10-2006   #28
Registrovan
Početnik

S nama od: Oct 2006
Godine: 26
Standardno cao

cao drugari
cicupnide je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-10-2006   #29
Registrovan
Početnik

S nama od: Oct 2006
Godine: 26
Standardno

uopste nisam iznenadjen vasim stavovima

mentalitet naseg naroda,zavist...

svi hocete da vozite dobra kola,da imate velike kuce a da radite???

mozda nekad

situacija u Srbiji je losa,neznam kolko putujete i gledate druge gradove

beda i jad...

razmislite
cicupnide je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-10-2006   #30
Samo Vas gledam...
Domaćin

halilce Avatar

Standardno

Citiraj:
svi hocete da vozite dobra kola,da imate velike kuce a da radite???

mozda nekad

situacija u Srbiji je losa,neznam kolko putujete i gledate druge gradove

beda i jad...
Šta je to dobro kod nas,u Sandžaku?
halilce je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
podrŠka, ugljaninu

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je 21:28. Powered by vBB Version 3.8.6 - Copyright ©2000 - 2012,
Administracija @ www.Sjenica.com