Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Politika Sjenice čak i u sjenici se vodi politika, evo prilike da se bliže upoznamo sa njom

Your Ad Here
odgovora
Staro 09-04-2009   #16
Registrovan
Domaćin

Elvis-Eko Avatar

S nama od: Dec 2006
Godine: 40
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od 36310 Pogledaj poruku
To bi ujedno,sa nase strane,bila jasna poruka u kakvoj Srbiji i sa kakvim Srbima mi Bosnjaci mozemo i zelimo da zivimo(a dobro znamo da je Djindjiceva politika isla u pravcu zajednickog zivota i tolerancije!)

Bravo care, samo tako i nikako drugacije
Elvis-Eko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 09-04-2009   #17
Registrovan
Početnik

S nama od: Apr 2008
Standardno

Treba naci resenje koje se nece mijenjati posle sledecih IZBORA nego mozda imena ulica vratiti na stara imena (mahale) i dodati neka nova imena iz Sjenice i . U Austriji je normalno da ulica ima ime susednog grada u kojem pravcu ide (Pazarski drum), daje opis ulice(glavna, donja, gornja,suncani breg,sanac, ime rijeke(reke)koja pored protice,....., imena licnosti iz istorije, kulture, muzike,sporta..itd) .Tako da narod moze da sa tim imenom nesto i poveze a jok da nekog pitas za neku ulicu a on pojma nema a to je ulica u kojoj je odrasto.
dz.biber je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-04-2009   #18
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

S nama od: Oct 2005
Godine: 32
pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

a vi verujete u deda mraza ...

Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Tahirovce je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 10-04-2009   #19
Registrovan
Početnik

S nama od: Apr 2008
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od Tahirovce Pogledaj poruku
a vi verujete u deda mraza ...
A koja bi to ulica bila nego objasni do kraja
dz.biber je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 17-04-2009   #20
meli
Dobar

Meliha Graca Došen Avatar

S nama od: Oct 2008
Godine: 37
Pošalji poruku MSN-om to Meliha Graca Došen Pošalji poruku Yahoo-om Meliha Graca Došen Pošalji poruku Skype-om Meliha Graca Došen
Standardno

Najpre da kažem da bih voljela reći svoje mišljenje i da ne želim nikoga ovim uvrijediti.Naime,u potpunosti se slažem sa Shurjakovim predlozima.
Ne umanjujem vrijednosti Reufa Nalovića i Etka Pedalja ali bi time to išlo preširoko,ja bi njihovim imenima nazvala samo manifestacije koje se organiziraju u Sjenici,s tim da se svake godine obilježe kako oni to zaslužuju.

Bioskop treba nositi ime Hasima Vrcića i sve ostalo kako je Shurjak napisao!
Meliha Graca Došen je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 19-01-2011   #21
Moderator
Početnik

edis_mumin Avatar

S nama od: Dec 2007
Godine: 25
Pošalji poruku MSN-om to edis_mumin
Standardno

U petak, 28.01.2011. sa početkom u 18h opština organizuje javnu raspravu na temu Novi nazivi gradskih ulica i trgova.

Obaveštenje se nalazi na ulazu u opštinu
Staro 20-01-2011   #22
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

S nama od: May 2006
Godine: 34
Standardno

eto,sad imaju cak u dvo-trecinsku vecinu,mogu da donesu odluku kakvu hoce...
za nadati se je da ce biti pomenuti pravi ljudi i sl...

BOLJE DA ME MRZE ZBOG ONOGA STO JESAM
NEGO DA ME VOLE ZBOG ONOGA STO NISAM

STRANAC je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 22-01-2011   #23
Registrovan
Domaćin

Zijadina Avatar

S nama od: Dec 2005
Godine: 33
Pošalji poruku MSN-om to Zijadina
Standardno

Ja lichno ne kazem punim ponosom da mi se kuca nalazi u Ul. Kralja Petra I, do skoro je bila Marshala Tita, ovamo sam stranac u Sjenici isto (na neki nachin), gde god da dodjem nemam osecaj da sam stigla kuci.
Mislim da sve navedene predloge od strane komisije trebaju podrzati i birati stanovnici tih ulica jer ipak oni tu ostaju a komisije ce se menjat, po navici.....
Zijadina je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 23-01-2011   #24
Moderator
Početnik

edis_mumin Avatar

Standardno

Da se ja pitam, neke ulice bi dobile nazive onakvke kakve ih narod poznaje. Npr. Muhadžer Mahala, Kovačnica, Kaćevski sokak...
edis_mumin je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 23-01-2011   #25
Registrovan
Domaćin

Skorpija Avatar

S nama od: May 2008
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od edis_mumin Pogledaj poruku
Da se ja pitam, neke ulice bi dobile nazive onakvke kakve ih narod poznaje. Npr. Muhadžer Mahala, Kovačnica, Kaćevski sokak...
Aferim Edise

Skorpija je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-01-2011   #26
Registrovan
Domaćin

Zijadina Avatar

Standardno

Nekako simpatichno ali i ne bash praktichno za one, na kojima ostaje svet...
Zamislite zauzmete neku vaznu poslovnu poziciju u nekim vecim gradovima ili u inostranstvu ....Ili ako se razvije birokratija u Srbiji kao kod nas na zapadu te bude potrebno chesto navoditi te podatke...." Buca potok "......."Muhadzer Mahala" ....Ne samo da je zaprtljano za izgovorit´nego i lichi kao da se nalazi negde u .....Indiji.....
Zijadina je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-01-2011   #27
Registrovan
Domaćin

Zijadina Avatar

Standardno

uostalom Edise....ti to samo da bi se nasha ulica zvala MUMINOVSKA MAHALA
Zijadina je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-01-2011   #28
Registrovan
Domaćin

Zijadina Avatar

Standardno

..pogreshih mahalu gore...mislila sam bukresh....
Zijadina je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-01-2011   #29
Moderator
Početnik

edis_mumin Avatar

Standardno

Ja ne bih imao ništa protiv da se tako zove moja mahala .

To je nešto što opstaje već generacijama, i po mom mišljenju to je već naše nasleđe. Svi znaju šta je Bukreš... Ja sam se malo zanimao oko grba opštine, ali komotno neznam šta da iskoristim za grb, jer nemamo nikakvo nasleđe, pa neka nazivi ulica bar budu takvi... Ima dosta ulica u ovoj čaršiji, pa neka one u kojima se nalaze institucije poput policije, suda, škola nose nova imena ličnosti ili geografskih pojmova
edis_mumin je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 31-01-2011   #30
Moderator
Početnik

edis_mumin Avatar

Standardno

Da li neko ima neku informaciju o predlozima sa tribine?
edis_mumin je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
institucija, nazivi, ulica

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen