Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Politika Sjenice čak i u sjenici se vodi politika, evo prilike da se bliže upoznamo sa njom

Your Ad Here
odgovora
Staro 08-08-2008   #31
vakica
Domaćin

supergirl Avatar

S nama od: Apr 2007
Godine: 21
Pošalji poruku Yahoo-om supergirl
Standardno

Eee,stvarno,nesto se radi!!!!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 08-08-2008   #32
Registrovan
Početnik

Eldin Avatar

S nama od: Jun 2008
Godine: 27
Pošalji poruku MSN-om to Eldin
Standardno

Drago mi je da se nesto radi..
rad mene moze biti bilo ko na vlasti...
Eldin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-08-2008   #33
Registrovan
Početnik

S nama od: Apr 2008
Godine: 40
Standardno

a mesto zamenika predsednika opštine, pripalo je kandidatu GG ''Dosta je...'' Mensuru Gičeviću.

Cestitam gospodinu Gicevicu (a i ostalim ali su oni uglavnom bili prisutni) na izboru i po misljenju pojedinaca koji ga poznaju ocekujem da ce se on svom snagom boriti za SJENICUUUUUUUUU .... Za primer je sta je on uradio sa lovackim drustvom na polju finansija , organizcijono i motivisanjem ljudi (zena i muskaraca )
dz.biber je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-08-2008   #34
Registrovan
Početnik

dj_edy Avatar

S nama od: Jun 2006
Godine: 29
Pošalji poruku MSN-om to dj_edy
Standardno

Samo nemojte da brisete postove pa cemo da ih malo citamo recimo za jedno 4 godine, nadam se da ce Sjenica konacno kremuti malo napred. poceli su uredjenje i parka kod autobuske stanice. al su mi pokidali kablove pa sam jedan skoro ceo dan imao posla oko toga, ali ne zalim samo nek se nesto radi.

Sto se tice Mensura Gicevica, svako ko moze da kaze bilo sta protiv njega taj nije covek i taj nema ni stida, ni srama ni morala. Nadam se da ce Mensur ostati onakakv kakav jete, da ce nesto uraditi za nas grad. Ali je malo tuzno da ga sad najvise hvale i podrzavaju bas oni koji su ga psovali, nazivali lopovom a njegovu stranku "lovackom strankom" i oni koji su mu u izbornoj noci ispred stranke bacili tonu petardi, uz ponizavanje i ruganje, oni koji su cijepali njegove plakate, koji su hteli da zatvore biracko mesto zato sto je, navodno u blizini birackog meta bila njegova slika ... Naravno uvijek to kazem, cast izuzetcima jer nisu svi to radili.

Zadnja promena od dj_edy : 08-08-2008 u 22:10.
dj_edy je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-08-2008   #35
Samo Vas gledam...
Domaćin

halilce Avatar

S nama od: Jul 2006
Godine: 44
Pošalji poruku MSN-om to halilce Pošalji poruku Yahoo-om halilce
Standardno

Edi,ni jedan post,znaš i sam se ne briše,jedino ako je uvredljive sadržine!
Biće slika svega što se radi do sada!
Staro 08-08-2008   #36
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

S nama od: Oct 2005
Godine: 32
pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

kao sto Halilce rece niko ne brise postove izuzev ako su uvredljivi.
upravo iz tog razloga clanovi ne mogu brisati svoje postove,sve sto je napisano ostaje gde jeste....

Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Tahirovce je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-08-2008   #37
Registrovan
Početnik

dj_edy Avatar

Standardno

Ok drago mi je da se ne brise. pa da nakon 4 god vidimo sta je zapoceto, sta je obecano, sta je uradjeno, sta je moglo da se uradi ai nije, jer se neke stvari i neke istine i lazi otkrivaju kroz vrijeme...
dj_edy je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-08-2008   #38
Registrovan
Početnik

Standardno

Dali neko moze nesto da napise o tim ljudima sta su dosad uradili za SJENICUUUUU ( Volonterski ) bez interesa za svoj -dzep- (molim bez negativnih primera da se niko nebi naso uvrijedjen) . Moze i privatno ili na nekoj funkciji bez primanja i sa primanjem plate ...
dz.biber je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-08-2008   #39
Registrovan
Početnik

dj_edy Avatar

Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od dz.biber Pogledaj poruku
Dali neko moze nesto da napise o tim ljudima sta su dosad uradili za SJENICUUUUU ( Volonterski ) bez interesa za svoj -dzep- (molim bez negativnih primera da se niko nebi naso uvrijedjen) . Moze i privatno ili na nekoj funkciji bez primanja i sa primanjem plate ...
Ne znam na koje ljude mislis
dj_edy je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-08-2008   #40
Registrovan
Početnik

Standardno

sori
Esada Zornića, Haruna Hajradinovića, Momir Kovačević (NS), Smajo Skalonić.
Za predsednika opštine Sjenica, advokat Nusret Nuhović, nosilac Bošnjačke liste za evropski Sandžak, a mesto zamenika predsednika opštine, Mensuru Gičeviću. Faruk Muhović (Liga za Sjenicu), Hasib Dacić (G17 plus), Mladen Rakonjac (SPS), Veroslav Radević (NS), Mustafa Baltić (SDA), Suad Pučić (SDA) i drugih odbornika ili bilo kog
dz.biber je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-08-2008   #41
Registrovan
Početnik

dj_edy Avatar

Standardno

Odlicno pitanje si postavio... Ja licno ne znam da je bilo ko od njih bilo sta uradio za SJENICUUUU volonterski, a voleo bih da se neko javi i ubedi me u suprotno, ali iskljucivo uz argumente
dj_edy je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 11-08-2008   #42
ALMIR_P.S.
Gost

Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od NeXeN Pogledaj poruku
moram ove dvije stvari da povezem,ko je prolazio carsijom ovih dana shvatice sto sam ih povezao....
i ne samo taj park,vec i park iza mojeg radnog mesta....
Sta se to radi u parku iza tvog radnog mesta?? Ja dok sam bio dole tu je bio ringispil.

Odgovori sa citiranjem
Staro 11-08-2008   #43
Samo Vas gledam...
Domaćin

halilce Avatar

Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od ALMIR_P.S. Pogledaj poruku
Sta se to radi u parku iza tvog radnog mesta?? Ja dok sam bio dole tu je bio ringispil.
Ringišpil jer otišao prije neki dan!
Evo šta se radi trenutno u Sjenici!
Park ispod opštine...

halilce je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 11-08-2008   #44
Samo Vas gledam...
Domaćin

halilce Avatar

Standardno

Park gde je bio ringišpil,do mosta u gradu.

halilce je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 11-08-2008   #45
Samo Vas gledam...
Domaćin

halilce Avatar

Standardno

Takođe,do autobuske stanice,posečena su stara stabla.

halilce je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
bre, radite, sta

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen