Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.
Ehhh, sto bi ja plako kad bi kreco u Dubrovnik Zezam se chupka, samo da te nasmijem, ne lici ti da places Lijepo se provedi tamo, evo ja ti se odma najavljujem da dodjem tamo, da te obavestim sta se ovamo desava po forumu. Jel lakse sad?
Etooooo...dodje dan da se i ja odjavim...
Trebala bih se odjaviti bar na 2 mjeseca, ali sumnjam da cu moci bez vas....
Jos sutra sam tu i adio...
Ko navrati u Dubrovnik od vas...javite se, pisite, tu su i slike, ako se vidimo da se prepoznamo...
Ostajte mi zdravi i veseli....
Voli vas vasa Chupka_
Hanuma moja!
Zelim ti lijep odmor,natankaj bioloske baterije energijom i vrati nam se cim prije.Meni ces zasigurno nedostajati
__________________ Nek te ne brine kad te insan ne poznaje,brini se kad ti insana ne poznajes! Konfucije!
hahahahahahaha........Vjerujem no sta halilce....zna on da ja ne mogu bez vas...pa ce doci bar da mi kaze sta se desava i kako ste mi, je li ko upitao za mene i poselamio me
@hurmasice....i ti ces meni nedostajati...ali eto ja obecavam da cu da se javljam...da me ne zaboravite
@grujane, lakse mi je malo, ali tek kad dodjes sa informacijama, srce ce mi biti na mjestu
Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
E ovako.....posto se nisam"prijavila"haj da se odjavim
Dragi moji "forumasi"odoh ja malo na jedan stvarno, zasluzeni odmor od nekih 6-7 sedmica.
Naravno, put me nosi "mome rodnom kraju"...tako da pojedinim clanovima,koje budem prepoznala sa ovdje postavljenih "slicica"javicu se, ako nikako drugacije makar u gradu kad se sretnemo...
Nadam se da cu bar nekoga sresti....