Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.
Priključi se Eko...
Ko pogriješi a nastavi da piše,imam lijek za to...
Bas me zanima koji je to lijek,i o kakvom nabijanju postova govorite,ja ako sam mogao dvije godine na forumu bez ovih igrica mogu i sad vala,samo recite nije problem
Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Mitko, nemoj da se ljutis , nemas potrebe. Ovo je samo tako da bi koliko toliko napravili igru zanimljivijom i nema clana koji nije bio kaznjen bar jednom, jer svi mi grijesimo.Sad pauziras ti , sledeci ce neko drugi , mozda ja ili Halilce , uglavnom nema ljutnje i vidimo se za dva dana u temi
uglavnom nema ljutnje i vidimo se za dva dana u temi
Nisam ja ljut Eko taman posla,ne ljutim se ja bas tako lako.Samo se vi sigrajte i uzivajte a kad se vidimo u temi otom potom mozda za dva dana modza nikad,ovo jednostavno nije za mene i hajd da vise ne diskutujemo o ovome.Sretno.
Nisam ja ljut Eko taman posla,ne ljutim se ja bas tako lako.Samo se vi sigrajte i uzivajte a kad se vidimo u temi otom potom mozda za dva dana modza nikad,ovo jednostavno nije za mene i hajd da vise ne diskutujemo o ovome.Sretno.
Mitkooooooooo,slobodno ti pishi,ih koja je to metoda,ja stalno greshim pa nek mi zabrane da pishe,kako da nebash me zanima to Hallice i Eko imaju metode,da sam ovo raniije prochirala,namerno bih pogreshila:confus ed:
Mitkooooooooo,slobodno ti pishi,ih koja je to metoda,ja stalno greshim pa nek mi zabrane da pishe,kako da nebash me zanima to Hallice i Eko imaju metode,da sam ovo raniije prochirala,namerno bih pogreshila:confus ed: