Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.
Pitanje (koje ce, po Reskovoj zelji povuci ozbiljnije odgovore), ali samo da mi Kujo odgovori: Kujo, koju zemlju trebamo mi bosnjaci da smatramo svojom maticom? heheheheheh
To je licna stvar Jale i to treba da pitas pojedinacno a ne ovako,moj odgovor je Bosna-mada .... (ali vec se dosta pricalo o tome u temi volite li zemlju u kojoj zivite)...
Pitao bih Sjenicake koji zive van Sjenice dali imaju nameru da se vrate i nastave zivot u Sjenici?????(makar da provedu u Sjenici penzionerske dane)???
Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Mozda si u pravu nahla. Ovo je bilo pitanje za pm a ne javno, sto mora cileli forum da zna njegove planove u privatnom zivotu. Sorry greska. Ocito mi ova igra ne ide od ruke.
borichi odgovoricu ti, kad bih imao uslove mozda bih i otisao iz Sjenice(uslovi normalan stan,posao, nebih da nekom smetam u stanu a nisam bas ni za gradejevinu,drugi posao tesko bez znanja jezika koji ja neznam,sto znaci mnogo tesko)....
Zara dobro pitanje, u mom drustvu ne(niti je kad bilo) , a mislim da se manje gledaju i da ih manje ima na tv kanalima,ponavljam MISLIM da je tako i voleo bih da sam u pravu..
Da li se secate emisije "Dozvolite" ide nedeljom ujutru na RTS 2(emisija o vojsci),jutros sam malo gledo, glavna je tema bila razgovor sa vojnici i pitanje da li se kaju zato sto vojsku sluze redovno a ne civilno???
eh sad ja vas pitam sta vi mislite o tome,kako sluziti vojsku?