Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Muzika i Video tražite pesmu, spot, film ili slično. ovde cete sve dobiti...

Your Ad Here
odgovora
Staro 20-01-2010   #1
Registrovan
Početnik

FolkoTeka.com teme Avatar

S nama od: Jun 2009
Standardno Goca Lazarević: Radim da ne bih tugovala

Gordana Lazarević polako se oporavlja od šoka. Prvo joj se desio peh u Hrvatskoj kada joj je nestao novčanik sa 1.200 evra i kartice, a sutradan je saznala da joj je umro otac.

- Strašno, ne znam šta bih drugo rekla. Pevala sam 13. januara u Puli članovima Udruženja Srba iz Hrvatske. U hotelu sam primetila da mi nema novčanika sa parama i master karticom. Ne znam da li sam pokradena ili mi je novčanik jednostavno ispao iz tašne - priča Goca, koja je morala da da izjavu u policiji.

- Nisam mogla nikoga da optužim zato što sam nemarna, ne zatvaram torbu, pa posle ne znam da li su me opljačkali ili sam jednostavno izgubila stvari. Sreća, pa je bio radni dan tako da sam mogla odmah da stopiram karticu.

Iste večeri održala je koncert, a ujutru je probudila loša vest.

- Rodbina mi je javila da mi je umro otac. Bila sam potpuno u šoku i istog trenutka krenula sam za Beograd. Najbolji lek za tugu oduvek je bio rad, čeka me mnogo obaveza, pa nemam vremena da tugujem. Rad će mi biti najefikasnija terapija.

Više o temi...
FolkoTeka.com teme je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
odgovora

Tags
bih, goca, lazarević, radim, tugovala

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je 00:49. Powered by vBB Version 3.8.6 - Copyright ©2000 - 2012,
Administracija @ www.Sjenica.com