Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Mali oglasi prodaje se ili kupuje se (plac, kuća, bicklo itd), ovde se možete oglašavati da vas ceo svet čita.

Your Ad Here
odgovora
Staro 09-04-2009   #1
Registrovan
Početnik

S nama od: Apr 2009
Standardno Maturski , seminarski i diplomski radovi

Izrada seminarskih i diplomskih radova za studente ekonomskih i srodnih fakulteta .vaše je samo da zadate temu, a mi ćemo je uraditi brzo, kvalitetno i povoljno. Garantujemo orginalnost radova i diskreciju.

Oblasti : mikroekonomija , preduzetništvo , sociologija , organizacija preduzeća , makroekonomija , agroekonomija , privredno pravo , izrada biznis planova, marketing , public relations , menadžment , menadzmet u turizmu , ekoloski menadžment , ekonomika preduzeća , trgovina , međunarodni ekonomski odnosi , finansije , bankarstvo strategijski menadžment , psihologija organizacije , menadžment ljudskih resursa , analiza poslovanja , međunarodne finansije , poslovne finansije , revizija , osnovi ekonomije, berze i berzansko poslovanje , menažment znanja , tqm , poslovna etika ...

Prezentacije u power pointu
u radu koristimo i konkretne primere iz prakse
i radove radimo sa fusnotama i koristimo stranu i domaću literaturu

Za više informacija:
maturskiradovi.net@gmail.com
Maturski radovi
DMaturski je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 09-04-2009   #2
Registrovan
Domaćin

Elvis-Eko Avatar

S nama od: Dec 2006
Godine: 39
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od DMaturski Pogledaj poruku
vaše je samo da zadate temu, a mi ćemo je uraditi brzo, kvalitetno i povoljno. Garantujemo orginalnost radova i diskreciju.

Nista lakse zavrsit skolu i dobit diplomu, a kasnije se Bogami i zaposlit u opstini, samo plati Kao sto su radili pojedini iz prosle vlasti u Sjenici, da ih sad ne spominjem
Elvis-Eko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-04-2009   #3
Registrovan
Dobar

borichi Avatar

S nama od: Jan 2006
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od DMaturski Pogledaj poruku
Izrada seminarskih i diplomskih radova za studente ekonomskih i srodnih fakulteta .vaše je samo da zadate temu, a mi ćemo je uraditi brzo, kvalitetno i povoljno. Garantujemo orginalnost radova i diskreciju.

Zar postoje ovakve usluge? Zar svaki student ne mora da uradi SAM/A, svoj Diplomski / Seminarski rad? kako neko moze samo da daa temu, a neko drugi da mu to sve na gotovo napravi?

Zar ovo ne bi bilo "krivotvorenje" ili u najmanju ruku "Plagijat"!!
borichi je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-04-2009   #4
The Beast
Domaćin

Crni Gruja Avatar

Godine: 27
Pošalji poruku MSN-om to Crni Gruja
Standardno

Jeste, ali studenti i djaci to vide kao "laksi izlaz", nista negativno. Dok ih to posle ne stigne i ugrize za dupe.

Crni Gruja je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-04-2009   #5
Registrovan
Domaćin

Elvis-Eko Avatar

Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od borichi Pogledaj poruku
Zar postoje ovakve usluge? Zar svaki student ne mora da uradi SAM/A, svoj Diplomski / Seminarski rad? kako neko moze samo da daa temu, a neko drugi da mu to sve na gotovo napravi?

Zar ovo ne bi bilo "krivotvorenje" ili u najmanju ruku "Plagijat"!!

To je upravo to sto si rekla Borichi ali nazalost to je uvjek postojalo i postojace. Samo , sto se na kraju takve osobe uglavnom prepoznaju i sve se sazna, ko je kupio diplomu i platio takve radove i ko je to uradio sam i sa svojim znanjem
Elvis-Eko je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-04-2009   #6
Registrovan
Domaćin

Elvis-Eko Avatar

Standardno

E da, jos nesto, mislim da ovakvi oglasi nebi trebali biti dobrodosli na nasem forumu
Elvis-Eko je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-04-2009   #7
Registrovan
Dobar

borichi Avatar

Standardno

Nisu oglasi u pitanju niti te agencije koje nude takve usluge!

Mene buni taj Obrazovni Sistem! Kakvo je onda to obrazovanje!

Komisija, profesori, recimo na tom diplomskom ispitu! Kako oni mogu da propuste ovako nesto! "Plagiarism" je kod nas vrlo kaznjiv. Nikome ni u ludilu ovako nesto ne bi palo na pamet, pogotovo na tako ozbiljnim radovima!
borichi je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-04-2009   #8
Registrovan
Domaćin

Tahirovce Avatar

S nama od: Oct 2005
Godine: 31
pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

Eko covek je dao reklamu pa ko voli nek izvoli, ja sam drugima kucao seminarske radove, neko nece da zamara prstice hoce da plati i sta se tu moze, vise od 80% studenata placa seminiraske radove, a kod mufti zukorlia na fakultet porucis na samom fakultetu seminarski, ma sve moze ovde za pare ..
Ja sam drugima kucao za pare ali i ja sam 2-3 puta platio drugima da mi rade ....

Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Tahirovce je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-04-2009   #9
Registrovan
Dobar

borichi Avatar

Standardno

Razlika je kada ti neko da "Diplomski rad" u rukopisu i ti samo odkucas. To nije krivotvorenje. Ovo je regularna usluga.

A druga je stvar kada ti neko samo da "Temu" pa ti sve drugo odradis, koristeci nasu i stranu literaturu (vjerovatno ne navodeci izvore) i jos zagarantiras diskreciju...Student nema pojma o tome, sve je neko drugi odradio..

Koprende Tahirovce...

Dvije totalno razlicite stvari...
borichi je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-04-2009   #10
Registrovan
Početnik

S nama od: Jun 2008
Standardno

Nebih da se miješam puno, ali NEMORALNO je ovo od ovog oglašivača a i od onog ko to ne obriše. Prema tome, u cilju očuvanja digniteta i moralnosti foruma, BRIŠITE OVAKVE GLUPOSTI.
homar je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-04-2009   #11
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

S nama od: May 2006
Godine: 33
Standardno

jos jedan u nizu dokaza da diploma nije i nikada biti nece merilo znanja...

BOLJE DA ME MRZE ZBOG ONOGA STO JESAM
NEGO DA ME VOLE ZBOG ONOGA STO NISAM

STRANAC je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
diplomski, maturski, radovi, seminarski

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen