Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Hardware - Software - Mobilna telefonija kao i što sam naslov kaže... sve vesti iz sveta mobilne telefonije, kompjutera i interneta će naći mesto ovde...

Your Ad Here
odgovora
Staro 17-04-2010   #1
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

S nama od: May 2006
Godine: 34
Standardno Opera Mini preuzeta vise od milion puta

Kompanija Opera Software je objavila da je njen veb navigator Opera Mini, namenjen iPhone "pametnom" telefonu kompanije Apple, prvog dana od lansiranja na tržište preuzet više od milion puta.

Opera Mini je lansiran 13. aprila u virtuelnoj prodavnici AppStore nakon dugotrajnih testiranja, prenela je agencija Rojters.

Na taj način je softver Opera Mini, koji je već instaliran u nekim drugim "pametnim" telefonima, prodro na novo potencijalno veoma profitabilno tržište.

Norveški proizvođač softvera Opera je istakao da njegov navigator omogućava prebacivanje i do 90 odsto podataka dobijenih preko Interneta na mobilne telefone i da je do šest puta brži od Safari navigatora kompanije Apple.

BOLJE DA ME MRZE ZBOG ONOGA STO JESAM
NEGO DA ME VOLE ZBOG ONOGA STO NISAM

STRANAC je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 17-04-2010   #2
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

Standardno

kakvi su utisci ako je neko isprobao...
kod mene na iPhone,po mom misljenju je vrlo losa...
mozda,ali samo mozda je malo brza os safari-ja,ili ja ne mogu da osetm razliku jer brzina 3G neta koju ja imam je mnogo dobra(oko 7MB/s) pa se razlika ne oseca...
ako ne bude kakvih poboljsanja ja sam za sada na safari ostao...
STRANAC je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 25-04-2010   #3
Sjeničak
Domaćin

Tahirovic Avatar

S nama od: Oct 2005
Standardno

Ja sam je evo testirao nekoliko dana i nisam zadovoljan, brzina mi je ista tj slicna... u delicima sekunde ne mogu da merim!
Smeta mi kod opere, sto kad otvori stranu sve sitno napisanu, tj bukvalno linije... nista drugo, onda moras svaki clanak da uvecavas... probaj sam kao u opcijama ali nista drasticno se ne menja!

I ja ostajem na safari...

Pozzz
Odgovori sa citiranjem
Staro 25-04-2010   #4
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

Standardno

misljenja sam da je ovo bruka za operu,jer polako je dobijala na popularnosti kao pc browser...
STRANAC je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
milion, mini, opera, preuzeta, puta, više

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je 09:35. Powered by vBB Version 3.8.6 - Copyright ©2000 - 2012,
Administracija @ www.Sjenica.com