Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Automobili automobili u Sjenici, novosti vezane za automobilizam, oldtimer, vaši ljubimci...

Your Ad Here
odgovora
Staro 04-05-2009   #46
Toxic EMO
Dobar

Bery_babe Avatar

S nama od: Jan 2007
Godine: 20
Pošalji poruku MSN-om to Bery_babe Pošalji poruku Yahoo-om Bery_babe Pošalji poruku Skype-om Bery_babe
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od ALMIR- Pogledaj poruku
Najzad neko sa pravim ukusom
i ja isto kazem za ti
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 04-05-2009   #47
Dzigalce
Dobar

Dzigal Avatar

S nama od: Jan 2008
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od Crni Gruja Pogledaj poruku
Maserati Gran Turismo S. Imao sam prilike da ga vidim i uzivo, jos je ljepsi nego ovako na slikama. Mene je ostavio bez daha

Ziva munja na putu nema sta . Ostavlja bez rijeci.
Dzigal je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 04-05-2009   #48
Toxic EMO
Dobar

Bery_babe Avatar

S nama od: Jan 2007
Godine: 20
Pošalji poruku MSN-om to Bery_babe Pošalji poruku Yahoo-om Bery_babe Pošalji poruku Skype-om Bery_babe
Standardno

tztztztzt kad ja postavim maseratija niko ga ne primecuje...ja sam videla jednog u Sa....i shvatila da se moze zivet i bez vazduha jer stvarno ostavlja bez daha...
Bery_babe je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 24-08-2010   #49
Registrovan
Početnik

S nama od: Aug 2010
Standardno

Problem za izbor najljepšeg automobila (što je naravno čista subjektivnost) predstavlja i to što se danas proizvode veoma slični automobili za koje samo poznavaoci mogu reći koji su model. Prosto je odvratno koliko jedni od drugih kradu i bez ideja su kao dizajneri. A primera je bezbroj i traži čitav jedan poseban topik na forumu. P206,207,307,308....audi A4,A6,A8 Kia Ceed Coupe i Renault Megane Coupe... Peugeot RCZ i Audi TT, Suzuki Swift i Skoda Fabia... Primera je bezbroj za negativnu procenu današnjeg na prvi pogled fenomenalno napretka dizajna. Na šta liče današnji prestižni SUV ili vam džipovi. Pokušavajući da naprave nešto slično američkim Linkolnima Audi je napravio nalickani odvratni kamion Q7. I opet nije ni blizu višedecenijskom trendu američkih teškaša koji imaju jasnu razvojnu liniju bez obzira koja je am.fabrika u pitanju.
Vita je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 07-09-2010   #50
Registrovan
Početnik

Takir Avatar

S nama od: Sep 2010
Standardno

Bild

Citroën DS- proglasen za najlepsi auto na svetu
Takir je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
automobil, najlepsi

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen