Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Čarsijska raja naša poznata raja iz čaršije sa slikama ako može

Your Ad Here
odgovora
Staro 09-03-2010   #391
Registrovan
Početnik

S nama od: Mar 2009
Standardno

na fotu je Niki Lauda a ne taj Bechko pitajte superbaku ona zna njegovo porijeklo Sapko slikaj ga molimte ovih dana mozda ce biti u uniformi od Ferarija Selam svima
dahtim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 13-03-2010   #392
Registrovan
Početnik

S nama od: Sep 2008
Standardno

Tokovic Metin - Rito
nolt je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 13-03-2010   #393
Registrovan
Početnik

S nama od: Sep 2008
Standardno

Catovic Dzemko-Cukljo
nolt je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 07-09-2010   #394
Jasmina_swe
Početnik

jasbeg Avatar

S nama od: Oct 2008
Standardno

A mozda je neko od vas cuo za coveka kojeg su zvali - zatni gatnjik Iso. Ja neznam dali je to bio nadimak ili.......
jasbeg je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 07-09-2010   #395
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

S nama od: Oct 2005
Godine: 32
pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

Ja sam cuo, kad bi mu to neko rekao on bi ljutito rekao " reci majci da se okupa" ...

Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Tahirovce je sada online  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
nadimci, sjenicaka

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.sjenica.com/forum/arsijska-raja/121-nadimci-sjenicaka.html
Napisao-la For Type Datum Hits
Alen Tahirovic - Personen / Infos zu Name Alen Tahirovic - Personen-Suchmaschine yasni.de This thread Refback 23-11-2009 23:10 1
Causevic Edin - Personen / Infos zu Name Causevic Edin - Personen-Suchmaschine yasni.de This thread Refback 20-11-2009 00:08 1

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen