IZBORNA SKUPSTINA LDP U SJENICI | | Na redovnoj izbornoj sednici Skupštine Opštinskog odbora Liberalno demokratske partije u Sjenici, usvojen je izveštaj o radu, izabrani su članovi Opštinskog odbora, a za menadžera ove partije, treći put za redom, izabran je Rijad Hodžić. Sednici su prisustvovali i predstavnici opštinskih odbora LDP, iz Priboja, Prijepolja, Novog Pazara i Tutina, kao i narodni poslanik u republičkom parlamentu, Kenan Hajdarević.
Obrazlažući, učešćem u vlasti postignute rezultate, novo-stari menadžer LDP, Rijad Hodžić, koji obavlja funkciju pomoćnika predsednika opštine Sjenica, istakao je da je LDP doprinela primeni demokratskih principa, a kao jedan od najvećih uspeha lokalne vlasti u Sjenici on je naveo prvi Novogodišnji doček na Gradskom trgu. Tom prilikom Hodžić je pohvalio saradnju sa koalicionim partnerima iz Sandžačke demokratske partije i Demokratske stranke, a naročito saradnju sa predsednikom opštine Murizom Turkovićem. ''To što sam ponovo izabran zaslužni su, prije svega, naši rezultati. To su naši delegati prepoznali i ukazali nam povjerenje, a ja mogu da im obećam da ih nećemo iznevjeriti'', rekao je on.
Govoreći o ciljevima i zadacima Liberalno demokratske partije, narodni poslanik u republičkom parlamentu, Kenan Hajdarević je istakao: ''Kada smo pobijedili Koštunicu u maju 2008.godine, nismo uradili ništa drugo nego makli samo jednu prepreku na putu Srbije ka Evropskoj Uniji. A kada je 2000.godine pobijeđen Milošević, pobijeđen je samo jedan od učesnika propale politike, koja je posle 5.oktobra našla novog izvršioca u liku Voislava Koštunice, a danas u liku Tomislava Nikolića i Srpskoj naprednoj stranci. LDP se bori protiv jedne politike, ne protiv jedne stranke niti pojedinca, već protiv politike koja je dvadeset godina uništavala naše živote, koja je uništila budućnost i Sjenice i Srbije, a koja još uvjek nije poražena'', kazao je Hajdarević. Čestitajući izbor novog OO LDP u Sjenici, koji je jedini na vlasti na području Sandžaka, Hajdarević je rekao da sjenički Odbor ima veliku odgovornost i obavezu, u smislu daljeg dokazivanja spostobnosti upravljanja Sjenicom, ali i širenja, kako je kazao, pozitivne energije na druge opštinske odbore LDP u okruženju, koji ne učestvuju u vlasti u svojim lokalnim zajednicama.
__________________ Pravila postoje da bi ih krsili - Brend postoji da bi ga kopirali ! www.sjenica.com - www.biznisklub.com
Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno... |