Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Aktuelna dešavanja i vijesti iz Sjenice sve važne i aktuelne stvari vezane za naš grad

Your Ad Here
odgovora
Staro 25-09-2009   #16
Samo Vas gledam...
Domaćin

halilce Avatar

S nama od: Jul 2006
Godine: 44
Pošalji poruku MSN-om to halilce Pošalji poruku Yahoo-om halilce
Standardno

Samo treba malo volje...
Vojsci ta lokacija,iz ranije priče,nije toliko zanimljiva,jer više nema nigde kasarnu osim u Pazaru,ali u okviru Garnizona iz Raške!
Prvo,situacija što se vojnih objekata tiče,je mnogo loša!
Ministarstvo odbrane daje cijele kasarne dobijajući zauzvrat lokacije za izgradnju stanova!
Mislim da bi i tu lokaciju,dalo za budzašto!
Više Sjenica,a ni aerodrom,nema neki geo-strateški značaj,jer nebi se vojska povukla odavde!I aerodrom u Ponikvama(Užice)treba da pređe u vlasništvo grada!
Ovo je ona tačka 2.Strančeve priče o regionu!Trenutno 2 civilna aerodroma na tako malom prostoru,Zlatiborskog okruga,nije realna!!
Uz malo napora,volje i finansijskih sredstava,mislim da bi mogao biti pod ingerencijom opštine!
Sad,druga je stvar što oni hangari,odavno ne služe svojoj svrsi,već su bili depoi klaničnog otpada!
E,to je pravi razlog,po meni što ova sadašnja vlast nije zainteresovana,a neće se naći niko sa strane...i bog te veselio!
Još 5-6 godina,koska do koske,tor do tora!

Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 25-09-2009   #17
Sjeničak
Domaćin

Tahirovic Avatar

S nama od: Oct 2005
Standardno

Hoces reci da je to jedini problem sto postoje hangari...?
Pa hangari se vide (opet se vracam na aerodrom HAHN) i na tom drugom aerodromu, pa nikom ne smetaju, nego su napravili VIP parkinge od toga... i CARGO smestaj...

Za to u uzice nisam znao... ali eto i to da se ostvari da postane civilni aerodrom odlicno je... ali samo da pripadne pravim ljudim tj da padne u prave ruke... sta vredi ako ga uzme jat i ne da ga nikome

Pozzzz
Odgovori sa citiranjem
Staro 25-09-2009   #18
Samo Vas gledam...
Domaćin

halilce Avatar

S nama od: Jul 2006
Godine: 44
Pošalji poruku MSN-om to halilce Pošalji poruku Yahoo-om halilce
Standardno

Pričali smo ranije,da su hangari postali depoi klaničnog otpada!
Odakle?
Pa,naravno....iz klanice sadašnjeg predsednika opštine!
Bili su i oni "kargo"smeštaj za ovce iz sela Vape!
Šta je sad aerodrom za vojsku?
Ništa...
Pista neupotrebljiva,objekti razrušeni,finansijski,mnogo treba više za obnovu vojne infrastrukture nego za civilnu!
Jednostavno,bolje i da ga da Sjenici pod "ušur"nego da propada još više!

halilce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 25-09-2009   #19
The Beast
Domaćin

Crni Gruja Avatar

S nama od: Jan 2006
Godine: 28
Pošalji poruku MSN-om to Crni Gruja
Standardno

Ovde se slazem sa Zlajom, i to 100%. Nista sjenici nebi bila bolja odskocna daska nego da se nesto ovako uradi. Nista auto-put, priavtizacija ovoga i onoga. Sve bi to posle doslo samo od sebe, samo kad bi se aerodrom preuredio. Jeste to skupo, ali valjda ima neko iole havijezan u tu opstinu da se seti rijeci "investitor". To bi se lako naslo, kad mi vidimo mogucnosti tu, sigurno bi ih videle i svetske avio-kompanije. Makar jedna

Crni Gruja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 25-09-2009   #20
Moderator
Početnik

edis_mumin Avatar

S nama od: Dec 2007
Godine: 25
Pošalji poruku MSN-om to edis_mumin
Standardno

Sjenica nema lobiste, tako da ga i preuzme šta će sa njim, kada neće biti poletanja sa našeg aerodroma. Srbiji je važnije da se bavi Lađevcima nego Sjenicom... Neka ga aerodrom za sada, jer će on možda biti dobar projekat ako u blizini prođe auto-put, pa se napravi neka celina saobraćajnih veza sa okolni mestima. Preče je raditi neke ulice u čaršiji i na pešteru, nego se zamajavati sa nerealnim
Staro 25-09-2009   #21
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

S nama od: May 2006
Godine: 34
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od edis_mumin Pogledaj poruku
Sjenica nema lobiste, tako da ga i preuzme šta će sa njim, kada neće biti poletanja sa našeg aerodroma. Srbiji je važnije da se bavi Lađevcima nego Sjenicom... Neka ga aerodrom za sada, jer će on možda biti dobar projekat ako u blizini prođe auto-put, pa se napravi neka celina saobraćajnih veza sa okolni mestima. Preče je raditi neke ulice u čaršiji i na pešteru, nego se zamajavati sa nerealnim

i jos negde ti sad procitah dobro razmisljanje...

BOLJE DA ME MRZE ZBOG ONOGA STO JESAM
NEGO DA ME VOLE ZBOG ONOGA STO NISAM

STRANAC je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 25-09-2009   #22
Sjeničak
Domaćin

Tahirovic Avatar

Standardno

ne slazem se...
sutra da proradi aerodrom, vec prekosutra bi pocela sjenica da se na novo izgradjuje... ovako ni jedno ni drugo!|!|!
Tahirovic je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 25-09-2009   #23
Registrovan
Domaćin

Elvis-Eko Avatar

S nama od: Dec 2006
Godine: 40
Standardno

Pade mi na pamet Nano Latovic, kad je sluso jednog iz Krusevca, cini mi se, na radnoj akciji u Stavlju , kako mu prica pricu. Nano ga pazljivo slusa dok ovaj naglas masta i kad je zavrsio pricu, Nano ce ti njemu : "I Bogoti sta bi kad se ti probudi , ja vjerujem ti sav u golu vodu "
Elvis-Eko je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 25-09-2009   #24
Registrovan
Početnik

S nama od: Apr 2008
Standardno

nebi bilo lose da aerodrom bude u vlasnistvu grada SJENICE, ne moraju jos sletat i poletat veliki avioni mozda se moze naci i neka druga upotreba pa ako bogda u buducnosti se nikad se nezna . U opstini gde zivim i radim postoji jedan mali aerodrom (trava) za male avione i jedrilice pa i oni traze odobrenje za povecanje kapaciteta broja sletanja i poletanja. Ali mestani se bune zbog buke jer prije 20 godina niko nije misli da ce se to tako povecati broj zainteresovanih.sta ce u buducnosti biti sa Sjenicom ali treba ostaviti sto vise mogucnosti za napredak .....
dz.biber je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 25-09-2009   #25
Sjeničak
Domaćin

Tahirovic Avatar

Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od Elvis-Eko Pogledaj poruku
Pade mi na pamet Nano Latovic, kad je sluso jednog iz Krusevca, cini mi se, na radnoj akciji u Stavlju , kako mu prica pricu. Nano ga pazljivo slusa dok ovaj naglas masta i kad je zavrsio pricu, Nano ce ti njemu : "I Bogoti sta bi kad se ti probudi , ja vjerujem ti sav u golu vodu "
HVALA!!!
Tahirovic je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 25-09-2009   #26
Registrovan
Domaćin

superbaka Avatar

S nama od: Jun 2008
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od Tahirovce Pogledaj poruku
eh kakvi se civilni avioni tuda voze
  1. Znam o kojim civilnim avionima prichash,nadam se da si se upiso,no shalu na stranu ni svesni nismo shta bi znachili za Sjenichku opshtinu jedam civilni aerodrom.Jedan put od nekoliko kilometara mnogo znachi a ne aerodrom,ipak mislim da su ga chelnici prodali u vojne svrhe Amerikancima,da bogda da nije istina ali????
Staro 26-09-2009   #27
Registrovan
Početnik

amlA Avatar

S nama od: Feb 2006
Godine: 36
Standardno

De...meni je to tako nerealno.Sjenica ima super terene za skijanje(pa nista).Sjenica ima(ili je imala)jezero....pa nista.U nekoj normalnoj drzavi bi bila turisticka atrakcija,ovako i vukovi beze iz nje.I sad ce bas Srbija dati Sandzaku sansu da se tu nesto uradi...bezbeli da hoce.Mozda je smesno,mozda zalosno...ali mi ni puteve nemamo normalne a sanjamo o nekim avionima i ulaganju ovog ili onog.Ja kad se vozim kroz dragi mi Sandzak jedva cekam da prestane sa tumbanjem,a to se obicno desi onda kada udjemo u neko seoce gde nema Sabana ni Halilla.Mozda mi se samo tako cini...aj dont nou a mozda bi avioni ,ipak,ulepsali nebo iznad Sjenice
amlA je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 26-09-2009   #28
Registrovan
Domaćin

Elvis-Eko Avatar

S nama od: Dec 2006
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od amlA Pogledaj poruku
De...meni je to tako nerealno.Sjenica ima super terene za skijanje(pa nista).Sjenica ima(ili je imala)jezero....pa nista.U nekoj normalnoj drzavi bi bila turisticka atrakcija,ovako i vukovi beze iz nje.I sad ce bas Srbija dati Sandzaku sansu da se tu nesto uradi...bezbeli da hoce.Mozda je smesno,mozda zalosno...ali mi ni puteve nemamo normalne a sanjamo o nekim avionima i ulaganju ovog ili onog.

Bravo, ali sto bi reko Branko kockica " masta moze svasta "
Elvis-Eko je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 26-09-2009   #29
Registrovan
Prijatelj

36310 Avatar

S nama od: Feb 2007
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od amlA Pogledaj poruku
Ja kad se vozim kroz dragi mi Sandzak jedva cekam da prestane sa tumbanjem,a to se obicno desi onda kada udjemo u neko seoce gde nema Sabana ni Halilla.
HAHAAAAA.....

Znaci mogli bi da formulisemo da su dobri putevi u obrnutoj srazmeri sa Sabanom i Halilom....hmmmm vrlo zanimljivo...zanimljivo!!!
Odgovori sa citiranjem
Staro 26-09-2009   #30
Registrovan
Početnik

S nama od: May 2009
Standardno

A mogle bi lijepo da se organizuju brzinske trke bijesnih auta i vozaca na kratke staze iz cijelog regiona i to legalno. Sve to bi moglo da se naplacuje. Od tih sredstava bi mogle da se urede Sjenicke deponije smeca, da nam nebi razni "ljudi" pravili barikade na ulaz u deponiju. Bilo bi tu koristi i sa druge strane. Nezaposlena omladina nebi vise ludovala sa autima po carsiji vec bi otisli tamo i izbacivali svoju nepotrosenu energiju i sve bi bilo dobro ko u najboljim filmovima.
neznalica je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
aerodrom, novosti, ostaje, sjenica, vecernje, veernje, vojni

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je 10:07. Powered by vBB Version 3.8.6 - Copyright ©2000 - 2012,
Administracija @ www.Sjenica.com